Thursday, March 29, 2012

KUMPUL HADIAH....


minggu ni keje aku kumpul hadiah je...
heheheh...
yang tak best nyer..
abang pos koyak kan surat aku sebab,..
nak tengok apa yang ada kat dalam sampul tu..
siyot betol lah..
tak amanah langsung buat keje...

tima kasih daun keladi ye...


ni hadiah dari kak tiha..
yang aku menang segmen teka teki..
hari tu..
nak tahu teka teki apa klik CINI

ni plok aku menag hadiah sagu jantung pisang...

hari tu masa lepak kat blog..
tengok kak tiha dapat ni..
teringin jugak nak klik..
ingat takleh..
rupanya boleh jugak..
free je,...
perisa stoberi + mentol...
kalau nak jugak klik CINI

yang ni plok aku klik..
kat dalam fb...
ternampak kat blog intan berlian hari tu..
tapi tak rasa pun..
tak tahu macamana..

ni bukan aku dapat hadiah ye..
ni aku beli...
heheheh...
dinner aku.
laksa kuah merah...
jemput makan ye..



24 comments:

Tihara said...

nak megi tomyam :) ..hadiah yg mana kena koyak..huhu, mujo semua selamat sampai..alhamdulillah

Nadhirah said...

haha.. dah try dpt kan lip ice tuhh.. cam sonok jehh ;)

Ujie said...

akak pun dah guna lipice, bagus utk bibir merekah.

*laksa tu mcm sikit je kuah dia..

fieda said...

apepun laksa tu la yg sodap..heheh

Aine Ainun said...

Besnya dpt byk hdiah...

eita said...

@Tihara
maggi tomyam dah habis..
la ni tengah makan laksa plok..
kihkihkih...
mod nak makan banyak...

semua hadiah ni abng pos tu koyak..
busuk perut betol lah...

eita said...

@Nadhirah
memang seronok..
kiut sangat2..

eita said...

@Ujie
ha'ah kan kak...
lembab je...

memang sikit pun..tuan kedai tu kedekut..
mintak lebih sikit tak bagi...

eita said...

@fieda
memang sedap....

eita said...

@Aine Ainun
dapat hadiah memang best...

Mishter Izwรคn said...

untunglahhh . bg la sikit . bnyk sngt hadiah nye tuhh

Uncle Jonni said...

jemput... jemput mkn...
huuhuhu...

wah!! byk eh dpt adiah... huhu

a.samad jaafar said...

Seronoknya dpt hadiah ...huhuhu..

Telor Power said...

byk betul dapat hadiah...best la

IntaNBerliaN said...

wah.. banyak hadiah terkumpul yer..hihii

eMMe said...

cuci mata kat blog ieta,
gulp! laksaaaaaaaa........... slurp!! feveret saya tuuu...

eita said...

@Mishter Izwรคn
memang r...

ita bagi lipice nak?...
hehehe

eita said...

@Uncle Jonni
aku makan laksa bukan makan jemput2...
huhuuhu....

hadiah free memang dapat banyak...
kalau aku beli memang takde hadiah..
kihkihkih

eita said...

@a.samad jaafar
semua orang suka dapat hadiah yob...

eita said...

@Telor Power
nak ke?

eita said...

@IntaNBerliaN
ha'ah...
kumpul sekali.....
senang sikit...

eita said...

@eMMe
sedap...rugi tak makan..

NOOR FATIN said...

banyak2. hehe saya dah lama xdapat hadiah dari blogger. hehe join GA pn kdg2 je. xsebanyak mcm dlu.. kalau dlu, hari2 posmen datang rumah..

isk 1st time tgk gambar laksa ingat sapa la pos laksa ye dak? ekekeke

eita said...

@NOOR FATIN
ita pun jarang....
join ni..
malas tu lagi banyak dari rajin..
huuuhu....

hahahhaha.....basi kalau pos laksa tu.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...