Tuesday, March 6, 2012

AKSI BUDAK BOTAK....

Saja pedajal budak botak ni...
keje umah aku..
kena ambik gambo...
hasil kan dalam bentuk potrait..
masalahnya aku tak berapa faham 
macamana nak guna teknik  ...
jarang guna ....
test atas budak botak ni...
takpe nanti cikgu aku  merangkap abang aku..
tengok gambo ni..
biar lah dia komen menjadi ke tak..
aku banyak belajar cara ambik gambo dengan abang aku..
dia memang pro...
belajar jarak jauh ni lah jadahnya....
hahahahah....



nampak aku pegang je kamera..
dah tersengih..

aiseymen...
takutlah plok..

muka takut tahap cipan ni..
aku rasa aku dah off flash..
macamana leh tubik cahaya jugak ni...
hahaha...sian plok..


kembali kool...
bila aku cakap..
'nanti gambo ni mama yeos ..
kasi masuk dalam blog...'
ahhahahah
kecik2 dah kena tipu..

senyum senget..
paling menyampah tengok orang senyum macam ni..


buat muka bekeng tu..
ingat aku takut lah...
heran dok..

control menguap...

tak sempat mak dia nak tutup mulut..

senyum lah plok...

bila dah letih bergambo..
tido lalu..

35 comments:

Telor Power said...

botak itu gojes kehkehkeh

eita said...

telor power..
hahahahaha...takde gojesnya...

Uncle Jonni said...

kehkehkeh... rilek giler cara tidur tu... comel ah budak nih... huhuhu

eita said...

uncle jonni..
kalau comel tu ikut aku lah...hahahahah.....

Ujie said...

sian dia terkezut dgn flash..

tenang je tengok dia tido.

eita said...

ujie...
saja kacau budak botak ni....
best kan dapat tido macam budak ni..

syairah said...

waaaa so cute la this kiddo..like seriously..hahaha..nice potrait btw :D

a.samad jaafar said...

sejuk hati tengok gambar anak2 kecil begitu..wajah suci..

Telor Power said...

eita : who's said???? everyone in the whole world's say 'botak is gojes' tau....

Tihara said...

comey dooh baby ni..teringin nk baby macam ni..doa lah bg akk dapt baby camni..boy ea,suker nye lahaii :)

HeNRieTTa JoSe said...

cumilnye dia.....

Psss....harap harap jgn la ada yg kianat....blog peribadi jew pown...xde income nuffnang ke churp churp kew....huhuhu....

IntaNBerliaN said...

Comellllllllllllllllllll..!!! gigit kang..hihii

POHPALEH BURGER said...

comey itu budak... brapa bln nehh..

eita said...

@syairah
hehehe....cute kan

eita said...
This comment has been removed by the author.
eita said...

@a.samad jaafar
budak2 takde dosa...suci bersih

eita said...

@Telor Power
hahahahha....marah nyer...mesti TP ni seorang yang botak kan..kan..kan....

eita said...

@Tihara
insya allah kak..nanti ada rezeki akak....
nak dapat yang terbaik memang lambat sikit kak....
:)
memang boy pun...
ahmad umar..

eita said...

@HeNRieTTa JoSe
kecik2 memang comel lagi....
tunggu lah besar sikit....hahahaha...
start buas habis lah...

eita said...

@IntaNBerliaN
jangan gigit...nangis nanti...nak macam drakula lah plok...hahahha

eita said...

@POHPALEH BURGER
baru habis pantang....tu yang bawak balik kat umah...

Saya Disini said...

alololo..comei nye die

Puan Kutu said...

alahai comelnya budak botak nie..suka betul dia bergambar..:)

Masya said...

tu dia... silau mata aik tau hihihihi.. bulatnya.. comelll

eita said...

sapa yang comel?..akak ke budak botak tu...hahahahha

Ungu Violet said...

kehkehkeh.. macam2 pesen aksi..

comey jek...hihi

eita said...

@Puan Kutu..
mak dia kata kalau ambik gambo selalu menangs tapi ita ambik ok je....bukan main lagi suka....

eita said...

@Masyasilau mata.....tu yang jadi bulat...

eita said...

@Ungu Violet
aksi masa kecil lawa lagi..masa besar tak tahu lah guane nanti...

Nadhirah said...

alahaiii~
comel nye.. :D

eita said...

nadhirah...
nak ke?...ambik lah..

~SaL IjOu~ said...

rindu pulak dekat anak buah nengok baby comey ni~ ^^

eita said...

salijou...
ni pun anak buah lah ni..baru habis pantang....

9n0L4 said...

comel bdk botak ni. pdn je dgn name umar. ;)

eita said...

9n0L4..
budak2 memang rata2 comel2 belaka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...