Friday, March 30, 2012

APA BENDA NI HAH?

hari ni blogwalking..
tapi sayang nye satu hapa pun xleh komen..
asal komen je kuar benda ni...
semua blog aku aku gi..
nak komen tetap kuar benda ni..
macamana nak buat ni hah?
aduhhh...
dah lah aku ni buta it..
dia plok gi kuar benda2 gini..
menyampah betol lah...
sapa leh tolong?

16 comments:

Tihara said...

eita dah ok da ke?..dah berapa kali td try komen kat sini kuo benda macam dalam gambo..kat blog seniri pun sama..so solution dia, eita kena sign out dan sign in semula..try dlu :)

eita said...

ni tengah try buat ni hah..x tau lah guane..

Koyok said...
This comment has been removed by the author.
fafa punya said...

yay yay! eita da dpt tomen! yeayy!

eita said...

@fafa punya
diorang selalu buat gempak macam ni..
dah lah kita ni buta kayu...

rilek2..duduk...
tinggi sangat melompat tu....

fafa punya said...

hahaha...depa dok pekena kita.. :D

adoii terhantuk siling!

Aine Ainun said...

Heheeee..rupanya sy pon jadi gak gitu..

Mujur x lamekan,
taun lpas blogspot ade buat gempak 2hari..lame!huhu

eita said...

@fafa punya
tu lah katanya..
suka sangat gurau manje macam ni...

eita said...

@Aine Ainun
mujur kak tiha bagitahu macamna nak buat..
kalau tak meraban jugak ni...

Telor Power said...

taktahu apa benda ni la eita
sorry tak dpt bantu

man said...

ooo xyah komen mcm 2...biar je

~SaL IjOu~ said...

ow..sal pun bia je dulu kalo jd mcm ni..kdg2 x de apa pun, buat kita suspen je~ huhu

eita said...

@Telor Power
takpe..dah selesai...

eita said...

@man
ha'ah kan...

eita said...

@~SaL IjOu~
tau takpe...sokmo buat orang jadi suspen..

9n0L4 said...

saje die. meraikan org yg private blog. hihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...