Monday, October 3, 2011

THE ROSE OF THE GOLDEN CAVE...


semalam layan citer fantaghiro....
dah lama sangat tak tengok citer ni....
aku tengok dulu masa aku sekolah menengah dulu...
dan sekarang dah tua bangka ni baru dapat tengok balik citer ni...
memang best.....
dulu selalu layan citer ni dengan arwah ayah aku....
sampai kul 12 tengah malam..
tapi tengok dengan ayah aku..sama macam tengok sorang2 jugak..
babnya ayah aku lebih banyak mengangga mulut...
ngangga mulut bukan sebab tak faham...tapi lebih kepada tido.....
citer dah habis baru nak bangun tengok....hahahaha...
kadang2 tu aku saja nak kejutkan ayah aku...ambik air letak dalam mulut dia...
mesti bising nyumpah kat aku....hahahaha...
lepas tu siap lah ayah aku tunggu masa nak kenakan aku balik...
errmmmm...............
tapi sekarang ni terpaksa layan sorang2...
kalau korang nak tengok ....tengok lah..
setiap ahad.....kul 10 mlam...tv 9.....
leh teman aku tengok..



heroin dia memang lawa giler...



aku tak minat kat hero dia..ramuldo...
tapi lebih minat kat hero yang jahat ni..
tarabas...

16 comments:

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Masa eita tengok dgn ayah eita, cerita ni jenis movie ke atau animated? tapi pasti ye, tak ada kena mengena dgn `Captain caveman and The Teen Angels`. Saya mmg ketinggalan bab2 wayang ni, cuma pernah le dulu2 tgk kartun `caveman` yg berserabai rambut dan janggut memakai gada batu berteriak `i`m captain caaaaaaaveman`
p/s layan je lah budak Dungun tu....

MOH KEMBARA said...

Salam,

Akak dulu tak bape minat sbb banyak magic-magic tapi bila watak Tarabas kuar, jadi suka pulak. Memang dia banyak peminat. Tapi akak lupa nama watak utama. Akak sebut Fantanegro dan Karabas (Karabas nama anjing Mr T)!

beautiful_rose said...

gile ah ini pon citer feveret aku jugak nieh.tak sangka kan main lagi sekali kat tv.punyalah hari tu dok dwonload payah betul nak dapat.

a.samad jaafar said...

pengetahuan saya tentang cerita tv juga filem mmg out terus.. saya jenis kurang minat menonton..tapi selalu juga beli dvd hihihi..

ORLANDO AHMAD said...

samad: Lu ni masuk je blog pempuan sopan terus ye kah3...

Waqheh said...

haaha..orlando gua sokong.samad ni kalo masuk blog pompuan terus sopan..tapi sama gak ngn lu orlando..

cerita apa ni gua baru sedar

Tihara said...

ohh..ni ceta yg akk ske..siap kerat rambut mcm fantanegro bak kata kak Moh Kembara tu..tp silap jd rambut abu bakar ellah (tk pasti, eita kenal tk mamat ni)

mmg best layan sbb pelakon nya yg cun dan tampan tu..hahah tk sedar diri mcm tak kawen lagi..

terutama kim rossi stuart ituuu :P

aleen aiden said...

yeah,ramai yg lebih suke kat tarabas sbenarnye.hi3

eita said...

tajnur....
waalaikumussalam.....
movie lah yob....mana ada animated lah....
walaupun eita ni kaki kartun tapi memang x pernah tengok pun kartun tu....

eita said...

moh kembara...
dulu memang giler2 minat citer ni..tapi bla kuar tarabas..lagi bertambah giler...
hahahah.....
waaa....glamer jugak nama anjing mr T tu...

eita said...

rose...
sebelum di ulang balik aku cari dalam you tube...seksa mencari.....
last2 tengok dalam tv je lah...

eita said...

a.samad...
memang sopan suguh yob kali ni...kah3

eita said...

orlando......
sian kau kondem dia....baru nak bersopan budak tu...dah tak jadi dah.....balik ni mesti meraung budak tu....ha3

eita said...

waqheh...
lu pun sama.....2x5 je....

eita said...

tihara...
abu bakar ellah? kenal lah kan jenis rambut dia glamer dulu...tapi jangan harap lah eita nak ikut rambut macam tu...ha3....
tarabas lagi smart kak...siap mimpi2 lagi bila tengok citer....
keh3

eita said...

aleen....
tambah sorang lagi untuk kelab tarabas...cepat isi borang...he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...