Monday, October 10, 2011

GIVEAWAY LUV BUNNY HOUSE....




hari ni terasa nak join giveaway......
sapa2 nak join jom....

syarat2 nak join....
mesti jadi follower blog luv bunny.....
tarikh tutup
1 november 2011....

tapi sapa2 nak join...
klik je kat banner atas tu......



8 comments:

Waqheh said...

gua jenis2 ni malas nak join...kalo lu buat eita kompem gua join...

eita said...

kalau kau sponsor..konfem aku buat...keh3

Tihara said...

wahh..dah kena sawan GA gak..kih3..akk pn kena ..buat GA , masuk GA..

soka2..weyy hujan lebat giler kt tpt akk ni.. :)

eita said...

tu lah..sejak2 dah pandai ni..kes join yang akak hari tu..
rasa macam best lah plok...
kih3..
kat eita semalam hujan lebat..memang lebat giler2..banjir kilat jap..mujur tak masuk dalam umah....
malam ni tak hujan...

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Alahai eita, teman ghase udoh `male` bebenor nok `join` saknike bende ni. Cube jugele tapi idoknye mau, biyor mike n kengkawan je main. Teman ngendeng2 je...
(p/s: male - dah lama macam cendawan yang dah tumbuh terbiar lama).

Asrul "iLham" Sany said...

malas gak nak join giveaway...

kecuali hadiah die date ngan scarlet johansson or hang out ngan Jeffrey Dean Morgan.

ber'bulu' tak dgr? hahaha

p/s : Gud luck

eita said...

tajnur..
waalaikumussalam.....
dah lama tak join benda2 macam ni...

eita said...

asrul..
bukan setakat berbulu tapi dah bersawang telinga ni mendengar nya...hahahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...