Saturday, October 15, 2011

KEPUASAN DIRI....


semalam cuba tukar background belakang blog aku...
kali ni aku tak ambik mana2 gambo dari cik google..
kali ni aku letak gambo yang aku ambik sendiri...
baru lah kiut....Tak sangka menjadi..selepas mencuba beberapa kali.....
yelah...kejap2 kuar....'harap maaf fail anda terlalu besar'.....
tak puas hati buat lagi...
sampai rengsa mata aku....at last menjadi jugak....
rasa puas sangat dapat letak gambo sendiri..
bila lagi aku nak hargai gambo yang aku ambik kalau tak aku sendiri kan.....
keh3..
suka3..........
sekarang ni tengah fikir nak lunch apa lah hari ni....
rasanya aku biarkan orang lain yang masak...
aku hanya nak turun makan je..
babnya hari ni ada orang balik kat umah aku....
bila lagi nak rasa masakan orang kan..
asik masakan sama je dari aku....
ke ada sapa2 nak belanja aku?

11 comments:

Waqheh said...

dah puas hati la ni ngn hasil keje gambo lu...not bad

eita said...

bagi yang buta it macam aku ni memang lah....
gambo yang aku ambik sendiri memang lah suka tengok...
ha3

Tihara said...

bunga ni..akk panggil bunga jepun..ha3..mmg sedap kalo dpt mkn yg org len masak kan.. :)

ghost writer said...

sampai sekarang tak reti2 nak tukar background.lembab IT tul aku nih.

eita said...

tihara...
bunga jepun ke?
eita mati2 ingat kan bunga pokok ulam raja...sebab napok hari tu macam pokok ulam raja.....
orang masak memang best....

eita said...

ghost...
hahaha...aku pun baru je pandai ni...

MOH KEMBARA said...

Salam Yong,

Rengsa mata?

eita said...

wslm.....
rengsa mata tu macam...mata yang mengalami kepedihan...rasa tak selesa pada mata...
bahasa sastera yong.....

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Fail gambar `background` besar kerana mengambil tangkapan gambar dgn resolusi tinggi, jadi semasa nak `synchronise` sebagai bg, pixels gambar terlalu besar! Rendahkan resolusinya. Ala eita, bab makan bagi orang yang suka merempit, bukanlah persolan yang besar....

eita said...

waalaikumussalam....
memang failnya besar pun..terpaksa kecik kan untuk dapat kan hasil tu....
yang tu pun betol..janji ada rezeki untuk makan...
sebab kita ni makan hanya untuk terus kan hidup...bukannya hidup semata2 untuk makan...

tonaH iS herE said...

patutla tgk background kak eita tak appear pown

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...