Friday, October 28, 2011

AT LAST......SIAP JUGAK...


Sambil telinga mendengar alunan dari sheikh saad said al ghomidi.....
aku siap kan keje aku...
bosan keje......
bos takpe leh curi tulang....kih3....jangan tiru macam aku...
siap kan manik2 pada baju....
ah!!!......aku semakin giler dengan manik...
seronok.....boleh adaptasi apa yang ada dalam otak aku.....
kau ada?
takde kan...
hahahah..mestilah takde sebab otak korang tak sama dengan otak aku...
otak aku otak selalu blur......



ujikaji atas baju anak sedara aku...
nasib menjadi...
kalau tak jahanam baju anak sedara aku...






ni plok baju lama aku...
kasi upgrade sikit...
yang ni aku mintak pendapat dari rose
dia ni memang expert bab2 manik...


14 comments:

Tihara said...

wahh..kagum nya..cantik la ta..pandai..dah lama akk tgal manik akak, tergolek2 lam pestik..hik3

eita said...

eita yang giler ni kes baru pandai...lama2 nanti jadi macam akak jugak...
tergolek dalam plastik jugak..kih3...
semangat di awal permulaan....

budak kacamata said...

comey3..boley tempah nie..tp ak mls nk basuh bju manually..kalo letak manik..sah2 kena basuh tgn..hukhuk

eita said...

tau takpe.....
sama macam kau...bukannya rajin sangat nak basuh tangan.....

ORLANDO AHMAD said...

majlis kite wat camni nanti keh3

aleen aiden said...

arghhhh terernye terernye!!hu3

eita said...

orlando....
majlis kita nanti lagi grand dari ni ...kah3......

eita said...

aleenn........
kalu belajar semua boleh jadi terer...he3..

Afida Anuar said...

Fuhyooo..pandainyer akak buat manik2 ni, kalau saya memang fail la bab jahit2 ni.

Saya banyak baju kain kosong, tapi kosong je la. kawan2 ramai yang cadang suruh letak manik. Tapi saya malas nak letak..tak macam akak....jelesnyerr...jadi cantik baju...

PS: Rasa macam kenal area umah akak tu. Saya balik kg hari jumaat depan. Nanti saya silau2 yer.. he he;)

eita said...

belajar dalam u tube..pahtu tengok gambar..ekjas sendiri lah....
silau ...jangan tak silau...

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Baju lama pun boleh `upgrade`? Ni dirumah , ada byk lagi baju lama2, nak dibuang sayang. Secara kebetulan pulok, jadi elok sangatlah eita kumpulkan manik byk2 nanti saya hantarkan utk elakkan masa terbuang!

eita said...

waalaikumussalam....
boleh yob..atas kreatif lah....
meh2..kirim kat afida...dia nak balik tganu hari jumaat ni...nanti dia singgah umah eita....he3

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Ooo cik Afida tu, rasa2 tak boleh kot sebab Putra Jaya sekarang banjir, terpaksalah kereta hitam dia penuh sarat dgn barang2 utk diangkut ke Pulau Rusa...

eita said...

waalaikumussalam.....
ha'ah kan lupa lah plok...ntah boleh balik ke tak ...tak tahu lahi fida tu,.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...