Monday, February 20, 2012

STUDY..

malam ni xleh nak buat keje..
aku terpaksa study....
esok peksa...
huhuhuhu...


http://www.smileycodes.info

29 comments:

Tihara said...

peksa apa tu eita sampai mata memutar2 tu..eita komen box ni mcm lambat kua..yg pop up ritu cepat..atau maybe sebab berukben akk kut..sowy ta, akk saje je nak ngadu..cam budak manja je kan :)

eita said...

takpe....
lambat ke....takpe nanti ita tukar semula ye....

Ujie said...

ita belajar apa..ada exam pulak.
btw..good luck ya!

eita said...

esok peksa tajwid n lisan mengaji...
satu apa pun tak tengok ni..

Acik Erna said...

eita..semoga berjaya.

~SaL IjOu~ said...

tu dia..bergolek biji mata..hehe~
smoga Allah permudahkannya,amiin~ =)

eita said...

acik erna...
thank kak...

eita said...

salijou...
mau tak bergolek..
nak ingat huruf...mana dengung mana tak...
hehehhe...nak2 yang malas macam saya ni...

Afida Anuar said...

tak hilang ke mana pun kak..ada je kat cni..huhuh terpaksa bercuti jap, nak buat cmane..

akak...all the best! jawab leklok peksa!

PS: Sorry kak,lama tak jenguk blog akak dan sahabat2 semua..

Uncle Jonni said...

gudluck peksa... huhuhuhu

IntaNBerliaN said...

ita study lg ek?..

p/s : jenis pop-up ni snang sikit bila nak komen yg sblm ni susah sikit.. dhlah brdband lembab..hihii

Waqheh said...

peksa pe woi? peksa ujian bertulis lesen mandu ke keh3...

beautiful_rose said...

kekadang aku kompius,ko study atau keje sebenarnye....

eita said...

afida....
bercuti...ingat di sambar garuda ..hehehe..singgah2 kat fida tapi still macam tu je....insya allah..

beres dulu mana yang penting....

eita said...

uncle jonni...
thanks.....

eita said...

intanberlian...
study kecil-kecilan....

kita pakai streamyx..jadi masalah line kembab tu kurang lah sikit....

eita said...

waqheh...
ujian memandu akir tahun ni baru aku peksa....

nape?..kau nak belanja kete untuk aku ke?hahahha

eita said...

rose...
aku suka belajar dan aku suka keje...
aku peksa kelas tajwid aku..
ingat takde peksa...sekali ustazah cakap kena peksa nak tengok kemampuan masing2....

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Hidup kita ni kenalah berilmu dan sentiasa belajar untuk mendapatkan yang terbaik. Ujian ni hanya sebagai penilaian dan ukuran piawai sejauh manakah ilmu yang dipelajari meresap dlm jiwa kita. Semoga berjaya dari segi tarranum dan fasohahnya...

Tihara said...

good luck eita..lupa nak wish...selamt berjaya ..Insya Allah, bagus belajar tajwid, nt ajarkan akak pulak yea :)

Mishter Izwän said...

stdy di belog ke.?

eita said...

tajnur...
waalaikumussalam....
betol tu yob....
di beri ujian untuk pastikan samada kita ni betul2 mengikuti atau sekadar suka2 je ikut orang....
bab tarannum belom lagi kot....
ujian berdasarkan 3 bulan yang ita belajar ni..happy giler ita antara yang terbaik....
tapi takleh genbira sangat banyak lagi benda nak kena belajar.....huuhuh

eita said...

tihara...
insya allah...boleh je kak....

eita said...

mister izwan...
dibelog?
stdy kat belog buat apa...
kat pusat al-quran lah....

QasehnyaRania said...

Cmna exam? ;)

QasehnyaRania said...

Cmna exam? ;)

eita said...

qasehnya rania...
alhamdulillah....beres..

9n0L4 said...

dapat A+ la tu. ;)

eita said...

9n0L4....
ye kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...