Wednesday, February 15, 2012

NAPE PLOK NI...


dah lama tak bukak fb...
hari ni baru bukak...
saja ingat nak main pool...
takde partner plok....
terjupe dengan benda ni...
kenapa plok ni....

masuk kat wall aku tadi...
tak faham apa yang budak ni nak...
adakah budak ni sakit?


22 comments:

IntaNBerliaN said...

eh.. ni org negara mana ni??.. malaysia ke indon ek

eita said...

x tau lah....
confius jugak ni...

Tihara said...

baru bc semalam pasal ni kat fb hubby, ada yg kata org hack fb dia..tk tau la yg mana betul.

eita said...

sebab tak tahu lah ni....
mana satu yang betol..

haney said...

ni tweet budak indon ni. cite ni lame da kt twitter. ade yg kata budak tu kene hacks.tp tak tahu la kebenarannya.

eita said...

ooooo..baru tahu...
tadi baru bukak....tengok ada kat fb...

cik.blogger said...

huhuhuu...mcm spam je tu

cik Kartun said...

perhhh name bukn main sodap!
ang tukar name la pmpuan.. aish!

Uncle Jonni said...

huhuhu... tak tau ler.... mcm2 skrg ni eh?

midonz said...

apapun kita x leh nak judge mcm tu.. mungkin ni propaganda oleh individu yang sengaja nak menaikkan kemarahan terutamanya penganut islam. Org boleh menyamar dlm FB so tak mustahil ini semua dah dirancang... apapun ini semua rancangan individu yang tak bermoral... kita tak pasti individu terbabit.. kalau teruk sangat buat laporan polis...

Ros said...

Salam eita,

Harap2 tu tak betoi lah ya.....

beautiful_rose said...

hurmmm....apa nak jadi ni.

eita said...

agak nyer lah....

eita said...

yang ni no komen lah...

eita said...

orang terlebih pandai...mcm2 leh buat...

eita said...

mungkin lah..

eita said...

wslm kak....
harap2 mcm tu lah....

eita said...

tak tahu lah rose

fieda said...

kecoh jgk pasal ni kt fb..dorang kata ni indon kristian..

eita said...

oooooo...patut pun....caci sangat..

9n0L4 said...

akhir zaman. kne tukar jadi babi baru tahu.

eita said...

wallahu alam...
kita tak tahu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...