Wednesday, February 8, 2012

SERIUS...

Aku serius hari ni...

23 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

cam best jew buku tuh....

Redbloodsnow said...

tgh serious baca buku tu ke? heheh :)

Tihara said...

wow serius..takot nyer..nak lari jauh2 lah :)

eita said...

memang best..tapi kena faham betol2....penulis sastera betol...jadi faham2 je lah macamana penulisan dian

eita said...

hahahaha...kena serius..walaupun untuk 5 minit...

eita said...

tungggguuuu....jangan lari...kihkihkih

IntaNBerliaN said...

memang serius betoi ni..

Uncle Jonni said...

eita serius?... eita? hang serius? serius?

ajaib nih... ajaib...
kehkehkehkehkeh

eita said...

hahahaha....x cayer ke?

eita said...

huawawawaw.....
yelah..yelah...
aku tau aku takleh serius...
jap lagi siap lah blog kau aku lingkup...
hahahahaha

cik Kartun said...

buku tntang ape tu kak?

Ujie said...

baca cerpen pun serius eita? ^__^

eita said...

kisah masyarakat...kisah kehidupan...
himpunan cerpen dari tahun 1940-1990 an...
cerpen dia simple tapi punyer maksud yang mendalam..
pijam kat pustaka...

eita said...

hooolah....dah cerpen serius....
kih3...

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Hai takkanlah dengan kita pun nak serius! Kan kita dah lama tengok gambar pelbagai bunga bersama2, gambar pelbagai maskan bersama, kongsi cerita seram dan bunyi malam2 bersama dsb. Walaupun dialam hanya maya je. Itu pun nak ambil serius juge ke??

Waqheh said...

tahun 2012 gua baru habis sebuah buku jer...bz melampau jd nk baca malas...

eita said...

waalaikumussalam.....
ala yob....baca buku je serius.....
habis baca buku hilang lah serius tu.....
5 min pertama je serius lepas tu...ermmm..takdenya...
kihkihkihkih

eita said...

kalau dah terlalu bz tu..masa free mesti kau bantai tido kan....

a.samad jaafar said...

erk ! takut ngan orang yg serius.. kihkihkih..

eita said...

kihkihkih......serius 5 minit pertama je yob....

9n0L4 said...

nampak mcm tebal je. cerpen ape ni?

eita said...

cerpen sebelom perang....citer kemasyarakatan..

QasehnyaRania said...

Haha..serius ke?tak nmpak pon..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...