Monday, February 13, 2012

REVIEW BLOG....menang hari tu...tempat ke 4...


hari tu menag tempat ke 4..
top comenters....
kat blog kak tihara....
menag dah lama tapi baru hari ni...
publish kat blog aku..hehehe....
thank ye kak....


suke sangat dapat review blog..
bertambah kawan maya lagi kan...
promosi dari kak tiha...
korang terjah lah..
macam2 ada...

ni plok hadiah yang aku menang..
mula2 dulu....
bukak je pc tengok crochet tergantung ni..
mesti ingat kak tiha...terjah kat sana..
tengok je crochet mesti tengah bukak pc...
terjah lagi...hahahah..
kak tiha rajin update blog dia...



sekarang ni tengah berlangsung...
satu segmen...kat blog kak tiha...
sapa2 yang nak join tu....
baik gi cepat...
esok dah last....

20 comments:

Tihara said...

haha..ada lg crocet biru tu, t.kasih rajin singgah blog akak.. :)

IntaNBerliaN said...

a'aa kak tihara rajin update blog..

eita said...

mestilah ada lagi kak....
nahas lah sapa yang sentuh tu..
hehehe...

eita said...

ha'ah kan...
kadang tu terlepas jugak...
tak sempat nak kejar..
laju sangat kak tiha tu..
ahahahah

QasehnyaRania said...

Tahniah...nk juga...hehehhe

Ujie said...

syok kan dpt hadiah...review pun best, dpt benda comel tu pun best!

eita said...

kalau nakjugak tanyer kak tiha lah...
hehehehe....

eita said...

semua syok....
tak kira lah dapat apa pun...
semua best..

eMMe said...

tahniah eita, kalo rajin terjah menerjah ni ade gak rezeki nya...comel je crochet tu... wat penanda buku pun okey kan...

Nadhirah said...

wahh.. cam best jeh yehh menang2 nie..
kte tringin nak menang..
tp tak penah masok pape GA or Contest..
hahahaha.. :p
btw,, tahniah lah yehhh..

a.samad jaafar said...

tahniah dik.. nanti nak jenguk ke sana jap..

eita said...

rezeki sapa tau kan.....
boleh belaka nak letak kat mana pun

eita said...

meh lah join....
wat meriah kan suasana...

eita said...

tima kasih yob.....
selalu je jenguk yob..tapi yob selalu je takde...
sibuk bebenor yob sekarang ni ye..

Masya said...

tahniah... menang...

fieda said...

kak Tihara tu mmg rajin...

9n0L4 said...

tahniah. tak sempat nak join pun.

eita said...

tima kasih..

eita said...

memang rajin sangat2....
kadang tu tak sempat kejar nak bace..

eita said...

tima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...