Tuesday, April 10, 2012

SINAR MENTARI SENJA....MENDUNG MENYELUBUNGI...MENIKAM JIWA...

tajuk xleh tahan...
jiwang tu..
sekarang ni tiap kali nak kuar keje...
mesti gung gang gung gang atas langit..
hujan rahmat pagi2...
dan aku terpaksa lah kuar awal takut kena hujan...
pagi ni ceria sikit ada mentari...
ntah macamana ..hari ni tak perasan plok bos aku kat belakang...
aku macam biasa lah...laju sikit pahtu berenti ambik gambo...
pahtu berenti lagi..
aku dah perasan kete slow je kat belakang....
aku berenti kat tepi..bukan ganggu lalu lintas pun....lantak lah...
aku memang tak tahu pun bos aku..
sampai lah...aku sampai kat tempat keje...
tengok2 bos aku tegur..
'laaa...rupanya ta...ingat budak mana lah tadi...
jap berenti..jap berenti...kak ingat budak tak betol tadi....tu yang slow ikut...'hahahha'
(ayat macam nak suh aku bom kedai dia je ni...)
bergegor perut bos aku suke....
siyut je kata aku budak tak betol.... 







disebabkan hari ni dia cakap aku tak betol..
aku blah kuar awal....
kebetulan plok tak ngaji..
ustazah aku ada hal..
apa lagi balik umah online terus...
gian wooooo....


23 comments:

Karukord Jagau's said...

selamat melepaskan gian beronline....hehheee

cik.blogger. sengal said...

hohohoho.....

IntaNBerliaN said...

HIHIII SEKALI BOSS DAAA

Papa Mifz said...

sanggup yer berhenti nak ambik gmbr...ini betul sorang blogger nih...hehe

eita said...

@Karukord Jagau's
hahahahha....
gian nak menaip sebenarnya

eita said...

@cik.blogger. sengal
wah..dah macam santa claus plok...

eita said...

@IntaNBerliaN
tu lah..
memang tak perasan....

eita said...

@Papa Mifz
sebab ita suke ambik gambar...

NOOR FATIN said...

ha3 lucu je boss tu. hee ;D

fieda said...

ita ni mcm kak tiha jugak kan..suka ambik gambo..

Uncle Jonni said...

hakhakhak...kejap jln... kejap benti eh? huhu...

bos hang tak memahami wartawan sinar ni... huhu..

Kancil 8349 said...

hahaha....nasib boss bawa lawak...kalau dimarahnya macam mana..hehehe...ada hikmah tu

Tihara said...

weyhh mung, ada owang kata kat akok ler..kak fieda, hahaha :D

akak pun dah terkena sindrom tak betoi tu eita..tp hubby dah pahang sbb dia orang pahang kang..

comey molep gambo ni eita, bukan senang nak ambik scene macam ni..kalo nak main bom tu ajak akak sekali eks.. :)

eita said...

@NOOR FATIN
tu bila angn lucu dia nak datang...
kalau tak serius je memanjang..

eita said...

@fieda
ada chemistry tu....
hehehhe

eita said...

@Uncle Jonni
aku agak pun memang macam tu....
hahahha....

eita said...

@Kancil 8349
kalau dia marah pun ita buat bodo je....

eita said...

@Tihara
jom kak...bom ikan nak?...
tak pun ita belanja kuih bom..sedap ...
kihkih..

patutlah tadi asik tersedak je..
rupanya ada orang duk borak2 pasal ita...

ada chemistry tu kak kita berdua...
hahahhaha...
dah suasana comel..
kalau tak rakam ...rugi...
hari lain suasana dah tak sama..

Telor Power said...

kehkehkeh
hampeh. jap..jap berhenti.
kata ler kat bos saya amik gambo tak nak lepaskan peluang

9n0L4 said...

sejibik mcm mak. die klu amek gmbr, ya Allahhhhhhhh. huhu.

eita said...

@Telor Power
bos aku pelik..
sebab tak pernah tengok orang macam aku..
giler ambik gambo...

eita said...

@9n0L4
hahahhaha...nanti leh r kawan...

izan mama mia said...

cantiknyer gambar2 kat atas tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...