Wednesday, April 4, 2012

MACAM2 PERANGAI.....

macam jahanam je perangai ayah dia ni...
kalau aku lah...
memang maut dia ni kena bom di aku...

46 comments:

Aine Ainun said...

Hahahaha, overla bapak die eita,
maunya nak kna lempang laju2 tu..hihikssss

HeNRieTTa JoSe said...

macam nie pown ada kew? ekekeke....

cotton candy said...

ade eqk ayh camnie...haha

Camy Alya said...

HAHAHA. Macam-macam :D

eMMe said...

haha..tak senonoh nye ayah dia... kejam memperlakukan anaknye sebegitu, hahahahaa~

wifenavy said...

hi hi hi.. rasa2nye ayah nye tak kejam pon.. di SABO je lebih tu!!.. yg tersangat KEJAM tu adalah org yg tukang amik gambar tanpa kebenaran tuh!!! huih!!!

Saya Disini said...

loooo....baby yg jaga ayah dia plak

Ujie said...

Entah2 pengarah fotografi yg suruh..! ^__^

Tihara said...

Bapak mithali tu..bni g kje..dia jaga ank.tu sbb boring yg jd lagu tu..

Asrul "iLham" Sany said...

pose manje tu hahaha

Puan Kutu said...

haha beliau nak buat kelakar je kot.klu betul2 nak bom ajak sy ye.hahaha..

Cho Zila said...

sabojerler... cam gitupun der...

ILA HonEyBuNNy said...

adoiii...sabaq ja la bapak ini macam..heheheh

cik.blogger. sengal said...

perhh..ado gak jenis ni...uhuhu

9n0L4 said...

HAHA. sabor jelah. over lebih dari baby. ;)

eita said...

@Aine Ainun
hahahha..memang lah..agaknya masa dia kecik dulu tak merasa kot duk dalam kelambu gini...

eita said...

@HeNRieTTa JoSe
ada...pesen bapak yang nak kena penyepak....
hahahha

eita said...

@cotton candy
ada..tu yang dalam gambo tu...

eita said...

@Camy Alya
dia pun nak merasa tido dalam kelambu macam baby..

eita said...

@eMMe
sian anak dia dapat ayah gini...
rela anak yang kena ketik nyamuk...
hahahha

eita said...

@wifenavy
ntah sapa lah yang kejam sangat ambik gambo diorang ni...
agak2 dia perasan tak..

eita said...

@Saya Disini
anak yang soleh..
memang macam ni...

eita said...

@Ujie
betol jugak tu kak....

eita said...

@Tihara
hahahahha..betol2..boring gini lah jadinya..

eita said...

@Asrul "iLham" Sany
manjer..
gedik je aku tengok dia tu...

eita said...

@Puan Kutu
boleh je..
ahhahahah

eita said...

@Cho Zila
anak dia memang kena tahan sabor tengok ayah yang kelakor macam ni..

eita said...

@ILA HonEyBuNNy
kalaupunyer bapak macam ni mesti happy je kan..asik buat kelakor je..

eita said...

@cik.blogger. sengal
ada..sapa kata takde..

eita said...

@9n0L4
ja..dia nak merasa macamna tido dalam kelambumacam baby....
hahahahha

Acik said...

hahahaaa ..
kiut lar! bapak dia tu! :)

eita said...

acik...terlebih kiut tu..

Camy Alya said...

@eita

Siap mengerekot lagi macam baby. kahkah

fieda said...

menyakat anak jer la kejenya..

Kancil 8349 said...

selamba badak je dia tidur...anak dia menangis

IntaNBerliaN said...

menangis anak kne gigit nyamuk..hihii

eita said...

@fieda
kalau dah boring..
suka jugak menyakat..

eita said...

@Kancil 8349
ni lah ayah mithali..
kihkihkih

eita said...

@IntaNBerliaN
tau takpe...sian...meroyan budak tu..

eita said...

@Camy Alya
dia nak merasa macamana tido dalam kelambu...
hahahha

NOOR FATIN said...

kesian anak dia! hahaha! lawak2

eita said...

noor fatin....

kalau akak lah tu mesti dah kena bom dia tu...

9n0L4 said...

tadok kijeangggg sungguh! hehe.

eita said...

9n0L4...
sebab ye takdok kijeang lah tu yang jadi gini..
hahahha

abu muaz said...

Bom jeee dengan c4 confirm bangun punya

eita said...

@abu muaz
nampak gayanya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...