Friday, April 13, 2012

MENGKAJI KEYWORDS...

errr....
Sebenarnya...
ni lah baru 1st time aku buka nuffnang aku..
hahahahha.....
sebenarnya tak tahu pun..
orang tepek..
aku pun tepek....
emmm...rupanya banyak jugak duit terkumpul...
hahahha..betapa jakun nya aku dalam it...
wakakaka...
ermm.....tak yah lah tahan gelak tu..
suke lah kalau nak suke pun...
aku tak kisah pun...


sebenarnya tertarik kat satu keywords tu...
'haliza misbun menyusu'...
tergelak sorang2 aku...
kesian encik gugel..
kena layan semua request..
hatta haliza misbun menyusu pun orang
nak tahu jugak ke?...
dasat2...
kau orang layan lah ye..
aku nak tido..
chow sin chin...

49 comments:

Tihara said...

haliza misbun dah kawen ke..tk dengar story pun...whoaa mesti byk duit nuff eita kan..jum makan piza suter :)

eita said...

@Tihara
ntah...tak tahu plok..
takde plok haliza misbun atar kad jemputan..hehehhe....

jom kak..bukan sutir...berbutir2 pun boleh..
errr....larta ke kak makan banyak ni?
:P

ainnoraini said...

baru jer tebus duit nuff tu.. tengah menunggu la ni. abg posmen dtg antar..

Uncle Jonni said...

hakhakhak... anak sapa ah yg dok gugel2 haliza misbun menyusu... kehkehkehkeh...

belanja ah wei... kehkehkeh

eita said...

@ainnoraini
waaa..best lah tu..
leh lah belanja...

Karukord Jagau's said...

Boleh la belanje.....kihkihkih

eita said...

@Uncle Jonni
ntah2 kau tak yang gugel tu......
hahahahha...

boleh..meh sekali dengan kak tiha...
hahhahaha..

eita said...

@Karukord Jagau's
mana nak lari ni...
dah 3 orang mintak belanja ni...
hahhahah...

Karukord Jagau's said...

Haaa ada dua org dh dpt ni......makan beso le kita huahuahuaa :D

Uncle Jonni said...

hakhakhakhak... hampeh!! patut ah aku rasa x sedap hati...
aku dtg balik baca jwpn komen...


siyut ah!! kehkehkehkeh....

wei... gua peminat tegar nora danish tau...
wakakakkakaka

eita said...

@Karukord Jagau's
sebelom apa2 terjadi baik den cabut dulu....
lariiiiii......

eita said...

@Uncle Jonni
hahahahhahaha.....
eh!!..bukan hari tu kau cakap..
kau minat haliza misbun..semua kau gugel pasal dia....
kahkahakah...
haaaa..malu nak mengaku erk...

shameel Iskandar said...

salam kunjungan dari saya. keyword ni adakalanya tak betul sgt pun. selalu juga sy lihat ada keyword lucah bila check nuff, tp tak pernah plak saya tulis entry lucah

Umie Artoqiemie said...

mesti banyak duit menepek nih.

Telor Power said...

ehem ehem....nak dtg ganu tak lama lagi ni.
duit tu jgn perabis kan suda. nanti tetamu dtg tak tahu nak blanja apa plak
kehkehkeh

MOH KEMBARA said...

Salam Eita,

idok ler akak penah check bape duit kat nuff tu, takde kot. Anak Misbun tu lawor tp...

Nazayiena said...

Macam2kan keyword yg jumpa dlm blog kita....mesti dah byk duit Eita tu...

Ujie said...

Akak lebih tertarik dgn duit nuff ita..cer citer..byk mana? Sbb duit nuff akak ciput sgt! ^__^

cotton candy said...

mcm2 y org nk taw...hehe

Camy Alya said...

tak senonoh betul. hahahaahahah ^^

Waqheh said...

haliza misbun menyusu ke org lain yg menyusu guna susu dia keh3....perhhhhhhhhhhhh

Mishter Izwän said...

haha. title tak leh blah..

sy tak de nuffnang n tak tahu mcm mne dyer bekerja . sme mcm churp2 ke

eita said...

@shameel Iskandar
memang lah...saya saja je...
suke2...

eita said...

@Umie Artoqiemie
takde lah banyak mana pun....
saja wat gempak...

eita said...

@Telor Power
oooo..nak mari ganu erk...
dipersilakan...

eita said...

@MOH KEMBARA
wslm kak...
ita pun baru 1st time rasa nak bukak...

ce try cek kak...
tak nak bagi kat ita..
hahahha

eita said...

@Nazayiena
tu lah..
saja2 je geledah semalam...
kalau banyak ..alhamdulillah..

eita said...

@Ujie
hahahahha...
malas nak citer...

eita said...

@cotton candy
hahahahha...
mengarut je tu kan..

eita said...

@Camy Alya
hahahahha...
no komen..

eita said...

@Waqheh
hahahha....macam2 lah kau ni...

eita said...

@Mishter Izwän
tu lah kata kan....

saya kurang arif benda2 macam ni...
gamoknye lah sama lah tu..

NOOR FATIN said...

xperasan pulak bila haliza misbun kawin ek.. ekekke.

check slalu lpas ni, mst makin bertambah :P

Papa Mifz said...

macam-macam...hehe

cik.blogger. sengal said...

('.')

eita said...

@NOOR FATIN
tak kawen lagi kan....

eita said...

@Papa Mifz
tu lah....
saja suke2...

eita said...

@cik.blogger. sengal
nape?

Aine Ainun said...

lama da x jenguk sini sejak balik KG=)

kalo tgk kewords ni mmg kalakar, mcm2..hehehee=))

apa la agaknya maksud haliza misbun mnyusu tu kan=)))

eita said...

@Aine Ainun
ahahhaha.....rasanya kisah kucing menyusu.....

Puan Kutu said...

bila masa plak si haliza tu kawen. ada baby angkat kot ekk..haha

a.samad jaafar said...

kucing saya juga menyusu..ada saya kesah? yang pelik kalau haliza misbun masih menyusu dgn maknya!

~SaL IjOu~ said...

teringin gak nak tempek nuff tp sy ni jarang hapdet..mesti nuff x layan..huhu~

9n0L4 said...

wahhhhhhh. byk mane tu?

eita said...

@Puan Kutu
hahahahha...ntah lah kak...

eita said...

@a.samad jaafar
hahahahha....tak tahu lah yob...
gamoknye lah...

eita said...

@~SaL IjOu~
layan je kot....

eita said...

@9n0L4
rahsia...
nanti takut ja kecek...hahahhaha

QasehnyaRania said...

hihi..

dah cash out ke?

la akak pon tak makan ikan jugak..
dah tiga org saya jumpa yg tak mkn ikan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...