Sunday, April 29, 2012

DAPAT HADIAH...

balik keje..
tengok ada barang..
buku dari kak ujie..
tima kasih ye kak..



karya arwah azizi ni banyak berkisar pasal kehidupan orang tua..
dulu aku suke sangat baca..
novel..
seorang tua di kaki gunung...
hari tu nak pijam novel tukcai kat pustaka..
dah susuk dah kat rak lain..
gi sekali lagi cari buku yang aku susuk..
tu takdok..
ntah sapa yang curi..
geram betol lah..
pastu gi blog kak ujie..
tengok kak ujie tengah baca..
pastu..
cantik je kak uji bagi hadiah kat aku..
heheheh...
*susuk mean sorok/sembunyi..
(susuk tu adalah bahasa ganu.....
bukan aku gi pakai susuk kat muka..
harap maklum ye..)


ni plok..
regular customer wi ke aku...
dia baru balik dari bercuti..
takpe lah..
tak dapat gi beijing..
dapat keychain beijing pun jadi lah..
hohohoho...

23 comments:

Djangkaru Bumi said...

hadiah yang menarik, aku paling suka dengan hadiah buku. karena hobyku membaca.

eita said...

@Djangkaru Bumi
samalah..
aku memang hantu buku....
sehari tak baca buku rasa macam pening

Ujie said...

mmg rezeki eita la tu, ita dok mencari..akak pulak mmg dah siap baca.

*ni baru tau penulisnya dah tiada.

Uncle Jonni said...

wah... dapat adiah lagi... huhuhu

Nazayiena said...

Baguslah Ujie lepas habis baca kasi ngan eita boleh share2kan sbb sama minat membacakan....

NOOR FATIN said...

best kalau dapat buku. sbb saya suka membaca!! heheheh..

janji la dapat keychain punn :P

fieda said...

kak fieda pun dapat gok novel dari ujie tadi..

Karukord Jagau's said...

Bestnyaa dpt hadiah.....

9n0L4 said...

untunglaaaaaaaaa dapat hadiah. sedak² pulok tu. ;)

eita said...

@Ujie
memang rezeki bergolek tu kak...

tahun lepas dah takde...

eita said...

@Uncle Jonni
wellll.........

eita said...

@Nazayiena
ha'ah kan...

eita said...

@NOOR FATIN
sehari tak baca buku mesti serba tak kena....

boleh lah..

eita said...

@fieda
waaa....best tu..

eita said...

@Karukord Jagau's
meme lah...
:)

eita said...

@9n0L4
memang sedak r...

Tihara said...

beh nye bules baca puas2..nt wat review kat sini k :)

eita said...

kak tiha...
ye betol tu tuan hamba...
review?
ke i love u...
hahahhaha...gurau je kak...
:P

IntaNBerliaN said...

tu lah.. g susuk sangat.. org laing nok bace gok..hihii

eita said...

inta berlian...
hahahhaha..takut orang ambik..tu yang gi susuk....

Telor Power said...

best la.....tahniah kerana dapa dari kak ujie kita.

Azhafizah[フィザ] said...

untungnye dapat hadiah best..

izan mama mia said...

bestnyer dapat hadiah..

kita pon sesekali cakap 'susuk' gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...