Sunday, April 15, 2012

REST..

ingat malam ni nak buat ot....
dalam 2 jam ke...
sekali pinggang rasa nya nak belok je..
tak pelah malam ni rest..
esok baru  ot...
malam ni layan buku....


buku ni aku kirim kat anak sedara aku..
beli kat KL....
cari kat dungun takde..
nak bayar balik..
anak sedara aku kata xyah lah..
kira macam hadiah..
tapi ingat....
setahun aku xleh mintak apa2...
dari dia....huhuhuuuh....
sungguh kejam anak sedara aku...


48 comments:

izan mama mia said...

best tajuk tuu..nanti dah habis baca..ceritalah yer..hihi

9n0L4 said...

huhu. untunglaaaaa ade anok sedare. ;)

NOOR FATIN said...

hak2 best tu, dapat hadiah..

best x buku ni?

Ujie said...

ni buku yg eita cari aritu kan?
alhamdulillah..dah dpt.
hadiahkan buku bagus, dptla saham akhirat. ^_^

cik.blogger. sengal said...

bagi sinopsis skit..hhehhehe

eita said...

@izan mama mia
insya allah..

eita said...

@9n0L4
meme lah....
heheheh

eita said...

@NOOR FATIN
hahah..dapat hadiah memang best...
belom baca habis lagi...
tentang tasawuf kehidupan..

eita said...

@Ujie
ha'ah...
ni lah yang cari hari tu....
alhamdulillah....

eita said...

@cik.blogger. sengal
alahai...belom baca lagi sayang oiii....
nanti dah baca akak citer ye..

Karukord Jagau's said...

nnt dh abes baca...leh buat entry....saya leh ar tompang baca...
(^______^)

eita said...

@Karukord Jagau's
boleh je...
insya allah

Acik Erna said...

eita..setahun? he he ada2 aje anak sedara eita kan

Puan Kutu said...

oklah tu dpt hadiah.setahun je bukan smp bila2.hehe..

Kancil 8349 said...

tolong review...

Uncle Jonni said...

slmt berehat datuk seri... huhuhu

Telor Power said...

hahaha syarat yg agak kejam tu kehkehkeh

nanti riview eh sis.

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Mencari benda/orang yang hilang dan menghilang ni memang penat. Menanti nak buat ot pun penat! Jadi rehat jelah. Nanti dah habis baca buku MKTkS, Ce citer ce citer sikit2. `Nak komen sikit mengenai karangan Imam AlGhazali rah.a. byk menceritakan ketikansetelah adanya Daulah Islamiyyah dimana banyak masalah2 aqidah, negara dan kemaksiatan masyarakat dilindungi! Jadi penumpuan lebih kepada soal2 kerohanian dan penyakit hati. Wallahualam.

Romeo Laut said...

Tajuk buku menarik. Nanti boleh kongsi isi. Kalau best, boleh rembat satu. 1st time datang blog. Nice!

cotton candy said...

mau bac buku gak..huhu..

HeNRieTTa JoSe said...

ok la tu...tahun depan akak minta hadiah back dated plak....hehehe....

Saya Disini said...

hehe..ada syarat plak ea..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa ni kalo dah kirim sampai ke KL nie.. mesti buku ni best kan.. nnt citer sket sinopsis buku nie yerk.. esok lusa.. bleh laa moon terjah ke kedai buku..cari buku ni plak..

Azhafizah[フィザ] said...

Kalau dah abes baca boleh share apa yang patut untuk perkongsian bersama..^__^

Tihara said...

wahh best nye eita ada buku ni..nt cer cerita apa isinya yea :)

eita said...

@Acik Erna
gurau je kak...
tapi memang betol pun...huhuhuh

eita said...

@Puan Kutu
kalau mintak awal tahun...hari jadi nanti takde lah hadiah..kan rugi tu..
hahahhaha

eita said...

@Kancil 8349
insya allah...
sebab buku ni complicated sikit...
kena ambik masa untuk menghayati nye..

eita said...

@Uncle Jonni
thanks uncle.....

eita said...

@Telor Power
memang kejam...
insya allah..

eita said...

@tajnur
waalaikumussalam....
orang yang hilang tu dah jupe balik..
hehehhehe.....

memang pun...
lebih banyak mengenai kehidupan jiwa......
jadi kena ambik masa untuk menghayati nyer....

nak citer?...ermmm....yob lagi arif dari ita....

eita said...

@cotton candy
meh..meh...baca sekali

eita said...

@Romeo Laut
kena pemahaman yang mendalam lah..baru leh menulis pasal ni..

thank singgah

eita said...

@HeNRieTTa JoSe
tahun depan..?
lambat lagi tu....
huhuhu

eita said...

@Saya Disini
memang lah..ingat senang ke nak rembat yang orang punyer..

eita said...

@C.M.A @ CikMoonAdnan
ni bukan buku citer..
jadi susah nak citer sinopsis dia macamana....

kalau nak tau terjah kat kedai...
leh lah belek sikit2 sebelom beli

eita said...

@Azhafizah[フィザ]
insya allah...

eita said...

@Tihara
insya allah kalau dah habis baca

Norzie hany said...

Best tajuk buku ni...nak carilah nanti.

eita said...

@Norzie hany
:)

Papa Mifz said...

mmg agak kejam...haha

Romeo Laut said...

Pemahaman mendalam? Rujuk pada guru.. :)

IntaNBerliaN said...

tajuk buku ni macam sgt2 best.. mesti byk ilmu pengetahuan kan... nanti2 kongsilah..

Nazayiena said...

Baiknya anak sedara,lps ni kirim lg beli buku2 lain kat kl....

eita said...

@Papa Mifz
bukan agak lagi dah..
memang kejam tu..

eita said...

@IntaNBerliaN
insya allah..
kalau sempat..

eita said...

@Romeo Laut
kebiasaan nye kalau kurang faham biasa tanyer ustazah kat kelas je...

eita said...

@Nazayiena
hahahha....tunggu tahun depan lah plok..kalau nak mintak lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...