Tuesday, April 3, 2012

MAGNOLIA PERT GIVEAWAY 2012


Jalan2 kat blog henrietta jose..
jupe lah yang kat atas ni...
rasa nak menyibukkan diri jugak lah..

sapa2 yang nak join klik je banner kat atas tu..
 tarikh tutup ..
pertengahan bulan 4..



14 comments:

cik.blogger. sengal said...

rajin kak eita ni

ashafanie said...

Hello...Singgah sini Tudung Bawal FREE menanti..

Tudung Bawal FREE

Tak perlu tinggal LiNK pon.. :-)

eita said...

@cik.blogger. sengal
saja tengah takde keje..
mana lah tau kot2 ada rezeki kan...

eita said...

@ashafanie
nanti akak gi ye..

Ujie said...

Gd luck ita!!

NOOR FATIN said...

gudluck!! saya nak join jugak la nanti ;D

Puan Kutu said...

macam best jer nie..entah bila nak ada masa join GA..:)

GUDLUCK TAU!

IntaNBerliaN said...

mcm best ni.. adusss mood nak join tu xmai2 lg ni.. adehhh.. btw, good luck :-)

HeNRieTTa JoSe said...

gud luck akak....cantek juga yang hitam nie....

eita said...

@Ujie
thank..

eita said...

@NOOR FATIN
meh lah join..

eita said...

@Puan Kutu
curi lah sikit kak masa tu...
thanks..

eita said...

@IntaNBerliaN
badmod je ni..
hehhe...grau je..

eita said...

@HeNRieTTa JoSe
akak memang suka hitam..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...