Monday, April 23, 2012

LETIH...



Ni lah keletihan yang sedang aku alami sekarang ni...

36 comments:

9n0L4 said...

letih menjahit ke?

cik.blogger. sengal said...

samolah kito kak eita...lotih....huhuhuhuhu :(

Papa Mifz said...

minum 100 plus kasi bertenago balik yer...:)

beautiful_rose said...

siram dan baja bagi segar semula...
rehat la jika perlu.

Karukord Jagau's said...

kesiannya lah...layu betul nmpknya tu....hehehee

eita said...

@9n0L4
ha'ah....
tak sempat masa lah....
habis keje..sambung kelas...
habis kelas...sambung ot plok...
penat giler r...

eita said...

@cik.blogger. sengal
ha'ah kan...
letih,..
nak bw pun malas je..

eita said...

@Papa Mifz
lama tak minum air ni....

eita said...

@beautiful_rose
tak sempat nak baja rose....

eita said...

@Karukord Jagau's
hahahahha...memang kesian..
pokok dengan tuan sama layu je...
huhuhu

Tihara said...

akak letih gak ni, letih main game n nak spend masa bc novel kak ujie..tp blog eita ni mmg wajib baca sebab santai,walo updet 5 hurup pun still nk terjah jugak...:)

anda letih?? minum lah air kacik mok timoh..hehe..

eita, jangan marah yek..jaga diri baik2, rehat ckup2 yer... :)

Acik Erna said...

kenapa ieta..rehat ye..dan angan lupa aga kesihatan

tajnur said...

Assalamaulaikum wbt
Bunga tu layu eita, sebab menutup liang stomata utk menghalang evaporasi air dlm proses transpirasi disebabkan cuaca agak panas! Bagi kita manusia eita, letih macamana pun kena bersyukur dan puas dapat melakukan pekerjaan halal. Berapa ramai diluar sana yang terpaksa menyara hidup dgn jalan tidak halal. Demi bergulat utk hidup, mereka sanggup lakukan. Dunia! dunia! Tapi kan eita, saya pun keletihan memikirkan juga sebab ramai yang menunggu rezeki gaji baru 13% bagi k/tgn awam ni...

IntaNBerliaN said...

sy tgk bunga yg layu tu pun dh dpt bayangkan keltihan eita.. :-)

NOOR FATIN said...

layu ja bunga tu kak. hehe kuatkan semangat!

Uncle Jonni said...

mak oiiii... dpt bayangkan.. huhu...
rehat tu kene cukup yer... huhu

tonaH iS herE said...

penat sgt nmpaknye tu kak eita

Saya Disini said...

letih ape?

Ujie said...

minum redbull..
akak kalau travel jauh, mmg perlu redbull.

paling senang, tido!
cara refresh diri terbaik.

fieda said...

mmg sejiwa betul eita dgn bunga tu..kak fieda dapat rasakan..hehehe

eita said...

@Tihara
kita dah lama tak main game....

kacip mok timoh habis doh...
kopi janda leh?..hahahhahha

alah tau akak gurau manja kan..marah buat apanyer..
ita cool...
heheheh

eita said...

@Acik Erna
letih banyak keje kak..

eita said...

@tajnur
waalaikumussalam...
bersyukur sangat2 tapi tulah..
sibuk duk nolong orang keje sendiri terbengkalai.....huhuhuhu...

best lah yob..gaji naik....
ita cuma ada kaki n tangan je..awam takde lagi..jadi takleh nak gaji lah...
kihkihkih

eita said...

@IntaNBerliaN
dah tuan letih pokok pun tak terjaga lah....

eita said...

@NOOR FATIN
memang tersangat lah layu nyer

eita said...

@Uncle Jonni
dasat kau...
yelah....

eita said...

@tonaH iS herE
of course my darling..
letih sangat2

eita said...

@Saya Disini
letih keje yang...
huhuhuhu

eita said...

@Ujie
kes tak cukup tido lah ni...

eita said...

@fieda
kihkihkihkih

Puan Kutu said...

bunga pun pandai letih sama macam tuannya.:)

eita said...

puan kutu...
ha'ah kak....
dia memahami..jiwa tuan dia..

9n0L4 said...

jahit kain songket dok?

eita said...

9n0L4...
tak....malas..
napenya?

izan mama mia said...

simbolik sungguh...

9n0L4 said...

malas? huhu. mkne nye tahu la jahitnye eh. ade kain songket satu tapi tak tahu nak hntr upah jahit kat mane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...