Wednesday, April 4, 2012

BULAN SENJA...

duk bakar sampah tadi..
ternampak bulan ni hah kat ranting usia...
kliklah...
gambo jauh...
kena zoom...6x pembesaran...
baru  lah leh nampak...


comel kan..
bulan nak menutup senja...

yang ni bukan cambah...
atau taugeh..
atau seangkatan dengan nyer...
ni mi goreng...
hahahhaha,,...
takde r gurau je..
ni sebenarnya...
ermmm...
aku pun tak tahu...
benda yang kat tengah bunga ros tu...
ntah benda nama...ada dalam kepala..tapi tak tahu nak tulis apa..
layan je lah...

43 comments:

cik.blogger. sengal said...

sempat lg snap gambar...hihi

Ujie said...

Bkr sampah pun bwk kamera aa ita..dasat!

Cntik gmbo bulan tu..

Yg kedua tu..mmg mcm togeh!

eita said...

@cik.blogger. sengal
hahahahha...biasa lah wartawan sinar...

Waqheh said...

salam eita...pa habaq...lama tak jengok lu beb..perhhh pandai lu amik gamabar...mcm cover album iron maiden pun ada....

eita said...

@Ujie
takde lah kak..
berlari naik atas umah ambik kamera....

boleh di goreng tu...

eita said...

@Waqheh
wslm...
alhamdulillah sihat...
dah lu asik sibuk memanjang....

leh lah lepas ni aku buat untuk cover album kau erk...

Camy Alya said...

Cantiknya kak 0.0

Aine Ainun said...

Cantiknyq eita gambar bulan tu,,,

ia ia dok pk, mee goreng??heheee, lum abes bace dah pikir panjang,,,

Karukord Jagau's said...

hahaha kelakar lak ngan komen si ujie "Bkr sampah pun bwk kamera aa ita..dasat!" ekekekkekee

Uncle Jonni said...

bulan penuh... gojes...
huhuhu

fieda said...

mmg antu gambo sgguh eita ni..

fieda said...

mmg antu gambo sgguh eita ni..

Telor Power said...

lawa pic no 1 tu eita, mcm poster dah

Kancil 8349 said...

cantik suasana senja dengan kehadiran bulan...

Puan Kutu said...

dlm dok bakar sampah smpt lg tu take pic..mmg suka ambik gambo betullah..:)

cotton candy said...

cantik gambo bulan 2..hehe..sy suka bulan..huhu..

IntaNBerliaN said...

hebat betoi kamera ita ni... bnda kat tgh bunga ros yg kecik tu pun blh nmpak besar.. clear lak tu gambar

Tihara said...

ujie, eita berlari naik ke rumah ambik camera bila nampak bulan yang cantik tu..toi takk...hoho

nice picca eita..tngah bunga ros tu nama dia sesunggut..eh, ye ker..cam kompideng lebey jerr :)

HeNRieTTa JoSe said...

chantek gambar bulan....akak pkai macro lens kew capture gambar bunga tu?

eita said...

@Camy Alya
'cantiknye kak o'?
akak yang cantik ke gambo bulan yang cantik...
hahahahha
(suke sangat pedajal orang...)

eita said...

@Aine Ainun
hahahaha.....
baca habis dulu kak...
ita kadang tu banyak merapu....

eita said...

@Karukord Jagau's
mana ada orang bawak kamera....
takan lah tengah gerak sampah nak bawak kamera..silap jatuh menangis tak berlagu tu...
hahahha...saja je kak uji gurau manja...

eita said...

@Uncle Jonni
tak penuh lagi tu..
sebab aku tak bertukar lagi jadi werewolf..
baru 3/4 tu...
kihkihkih

eita said...

@fieda
ye...10 markah untuk kak fieda..
ita memang atu gambo...
hahahah

eita said...

@Telor Power
belakang umah je ni..
pokok petai yang mati...

eita said...

@Kancil 8349
ye...memang cantik...

eita said...

@Puan Kutu
hahahha...suasana cantik rugi kalau di biarkan macam tu je...

eita said...

@cotton candy
kuih bulan suka tak?

eita said...

@IntaNBerliaN
takde lah hebat sangat....
tu banyak kali ambik nak bagi nampak clear macam tu..

eita said...

@Tihara
waa...berpakat 2 orang ni..
xleh jadi ni....

sesungut ke?...
macam rama2 lah plok main pakai sesungut...

eita said...

@HeNRieTTa JoSe
tak lah...
akak letak je kamera dalam bunga tu...
malas nak set bab dah maghrib...

izan mama mia said...

cantik bulan tu..bulat laa pulok..bulan tengah mengambang..hihih

cotton candy said...

kuih bulan x berapa suka...manis sgt..hehe

eita said...

@izan mama mia
belom mengambang sepenuhnya...

eita said...

@cotton candy
laa..baru nak belanja tadi..
kensel balik lah...
(selamat duit)..
hahahhaha

NOOR FATIN said...

bulan memang cantik, sentiasa cantik. hik3!

err saya pn xtau apa benda org panggil yg gambar num 2 tu. heee

cotton candy said...

ehhh..xpe2 duit 2 leh guna tuk belanja makan mcd..haha

eita said...

@NOOR FATIN
ha'ah kan....
akak pun tak tahu apa nama tu...

eita said...

@cotton candy
jap nak kira cukup tak ni...
erm...siyal...2 yal..3 yal...
alah tak cukup lah...
hahahhaha......

9n0L4 said...

perghhhhhhh. mantop gambor ni. lawooooo.

eita said...

9n0L4...
dah macam ustaz zamri plok ni..
mantooooppppp...
hahahha

CTK said...

bulan penuh ke tu....cntik sungguh :)

eita said...

CTK...
3/4 penuh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...