Thursday, September 8, 2011

SASAU......


hari ni xleh gi lepak kat mana2....
kena jaga umah....sebab jiran sebelah umah aku takde....
sasau jap........
nasib leh main intenet.....
kalau tak lagi sasau...
yelah suis utama intenet aku dalam umah jiran aku....
mujur dia tinggal kunci umah...
kalau tak melanggut lah aku selama 4 hari.....
gelap gulita dunia aku...kah..kah....
xde maknanya kan....
tapi hari ni memang sunyi lah...http://www.smileycodes.info
biasa ada awek karat @ toyol hijau yang meriah kan hidup aku petang hari....
tapi bila diorang takde...
aduhhhh!!!.......
macam kucing yang tengah angau....
asik mengiau tapi tak tahu nak buat apa....http://www.smileycodes.info




saki baki kuih raya...
yang lain dah tinggal serdak....ni je yang napak rupa...
tak berapa suka sebenarnya...
tapi berkenan kat inti dia tu....
baru terasa..
biasa kekoh gandum baru rasa inti....

12 comments:

tonaH iS herE said...

kalau tonah, tonah buangkan intinye, cume makan yang part gandum nye je~

hehe~

eita said...

aikk!!!...peliknya..kak eita suka makan inti dia...masam2 manis....kalau buat jem sendiri lah..bukan yang beli dalam botol...

Waqheh said...

takdo intenet lu jadi sasau ke..hahaa..gua tak kisah sangat..tapi kalo line slow brukben buat hal mmg gua sasau..mcm nak sepak jer brukben

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Saya pun kalau tak ada internet, serba serbi kerja yang dibuat semuanya tak kena w/pun tidak digunakan utk akses. Memanglah tidak akses internet secara intensif, tetapi secara psikologinya `line` mesti dihidupkan sepenuh masa.
Hai eita, kalau dah kongsi penggunaan `internet` dgn jiran, b/mana pula dgn pembayarannya? Baik2 jiran pun, adakalanya bab kongsi2 ni akan jadi masalah...

ORLANDO AHMAD said...

bukan sasau sokmo ke? nape tak text Gua?

Tihara said...

serdak kuih raya hak terlast itu yg best nyer kn

Umie Artoqiemie said...

kes angau ke buhsan ni??..

eita said...

waqheh....
hahahaha...jangan sepak...lu buang je....

eita said...

tajnur..
waalaikumussalam.....
samalah....eita jarang sangat guna net..cuma suka tengok net tu hidup je...hehehe.....biasa main game online je....
bayaran dibuat separuh sorang..alhamdulillah setakat ni takde masalah lagi.....
kemudian hari tak tahu lah macamana.....

eita said...

orlando....
sasau bila takde apa nak buat...
aku takut ganggu kau..tu pasal lah jarang taext....
kau kan nak masuk sem baru...

eita said...

tihara....
betol tu kak...masa tu lah sibuk nak kikis dan berebut...

eita said...

umi...
dua2.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...