Friday, September 16, 2011

AKU DAN SUPERBIKE...









akhirnya tercapai jugak impian aku nak duk kat motor besar....
hahahahahaha.....
suke3....
rasanya peksa kali ni mesti aku lulus dengan cemerlang ni.....
teruja nya aku...



17 comments:

tonaH iS herE said...

cemerlang gemilang terbilang la ni kak eita~

hee~ nti lepas ni tentu akan terer merer da~

Waqheh said...

sejak reti crop kira nk crop je keje kamu yer...nnt crop gambar gua letak sebelah kim kardashian

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Wah! Rasa macam tak percayalah eita `sekurus` itu? Apa yang yang perhatikan gambar2 eita sebelum ini taklah sekurus ini. Tetapi manusia boleh berubah dari segi jisimnya setelah `ANGRY` `SASAU`, `HATI BERDARAH` `HILANG MOOD` `BERPUASA` `KENA KACAU MALAM2` dsbnya. Namun, selagi tak tunjuk muka, tetap katakan bahawa itu `eita` yang dikenali dulu...

ORLANDO AHMAD said...

tajnur: kurus??? hahahhaha

budak kacamata said...

nie la hasil edit2 gmbo yg mg blajo kat skolah ea..?hahhahahaha

a.samad jaafar said...

hahahaha... tak tahu nak komen.. baca komen member2 kat atas je la hahaha..

kumpul duit raya dik.. nanti beli satu yg sangkut kat dinding kedai Ah Seng hihihi...

MaiChan97 said...

nampok sangat pakai photoshop~ (ala2 usop 'wheelcha')

Papa Mifz said...

nmpk pelik sgt la gmbr2 tuh...haha

eita said...

tonah....
hahahaha...tu yang nak dengar tu....
kalau nak belajar nanti bagi emel..
akak forward....cara belajar..

eita said...

waqheh....
curi masa sikit..wat hilang tensen keje...
errr...kau nak buat jugak ke?
meh sini...

eita said...

tajnur..
waalaikumussalam.....
eita kurus? heheheh...memang lah...
tapi gambor tu napok kurus sebab size dia eita kecikkan....
bila besar gambo tu maintan je....
sama je...cuma size je yang beza.....
tapi memang gambo ori ye yob..hehehe

eita said...

orlando....
hahaha...kau cemburu dengan aku erk.....

eita said...

budak kacamata....
hooo lah.....

eita said...

a.samad...
hahah...yob lah belanja.....

eita said...

maichan....
hahaha..tau takpe....

eita said...

papa...
hahaha....dah gambo edit..mesti lah ada kelainan nya....

Karukord Jagau's said...

patot la semacam je gambonye :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...