Tuesday, September 13, 2011

ANGRY..!!!!





dengar tajuk mesti ingat aku ni kaki panas baran kan...
hehehe....takde lah sekarang ni dah down sikit pasal marah2.....
ye lah dah tua bangka...ni x baek plok asik marah2 je kan.....
x baek untuk kesejateraan hidup...
sebenarnya aku main game.....
biasa lah aku dengan game memang susah nak di pisahkan...
dulu aku selalu berkata2 dalam hati...
chewah ayat tak leh tahan tu.....
yelah dulu selalu fikir..nape lah semua orang asik marah je main game ni...
walhal aku cuma tengok game main lastik2 khinzir....
itu pun nak marah....
bila dah start main....
hah...baru tau nape semua jadi angry macam bird ni...
level yang mudah memang kacang je....
tapi bila dah makin up level..makin sakit hati plok rasanya...
satu hari tu..nyaris aku nak tendang pc aku....sakit hati betol lah....
last2 aku tutup je......
hati pun tak sakit kan.....
ambik remote tengok tv........
lagi senang hati......



dapat mesej dari en.john....
katanya ada kat stadium paroi..tengah tengok pasukan negeri dia berlawan dengan negeri aku...
nak jadikan negeri aku masak lomak cili api.....
hahahaha.....jangan harap lah nak menang...




16 comments:

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Bebaye kite ni eita, lebih mikiokan bende2 lain. Ate mun kalo nak marah pun, biyor le pasei2 bende2 maksiat tande tak setuju dgn perbuatan deme. Tapi bukanlah sampei melarat hamput maki hamun.
Kalo stakat game` bebudak, ape le sampei kite tension bebenor, idak ke sesuatu yang melucukan....

MOH KEMBARA said...

Salam Eita,

Akak tak penah main game ni...org ajak main farmville, buat bodo jer.

Waqheh said...

dia nak masak lomakkan team ko..apa susah lu baling kopok lekor kat kepla player habis terus kalah...

Bancik said...

kecian pc tu...

.*.WiE.*. said...

huhu.. anak saya yg darjah satu leh main sampai habis level tu..

eita said...

tajnur...
waalaikumussalam....
ala yob....saja je lah maen hilang tensen.....
tapi rasanya bertambah tensen ada lah....

eita said...

moh kembara....
abang eita yang masukkan game ni..tu yang sibuk maen tu....
sekarang ni tengah 'cuti'..jadi banyak masa yang terbuang...boring..

eita said...

waqheh.....
hahaha.....agak bagus cadangan tuan hamba tu..

eita said...

bancik....
hehehehehe.....

eita said...

wie...
rasanya tak main dah....memang tak lepas pun....
suh anak main untuk eita boleh....
rasa dah malas sangat dah

a.samad jaafar said...

tendang je pc tu.. idoknye ngape.. hahaha.. main game kadang2 best jugak.. tapi mcm eita cakap la.. kekadang angin pulak dibuatnya..


psstt.. t kasih sebab tetap setia berkunjung ke blog saya.. sekurang2nya semangat berblog yg agak luntur belakangan ni terubat jugak sikit2 hihihi..

ORLANDO AHMAD said...

kah kah kah lauukkk telur penyu masak lomak oooo

Tihara said...

serik dh men game2 cmni..esp men famvil yg wasting my time tu..my time laa..time org lain sy tk kisah..
hiks :)

eita said...

a.samad....
main game bila tensen je yob...tapi ulah bertambah tensen rasanya....
keh3....
seronok blogwalking.....lepak kat blog yob leh belajar basa perak....

eita said...

orlando....
ske lah ske......
sakit perut baru tau...
:P

eita said...

tihara...
x reti main farm ville....sekarang ni sibuk main city ville....
sekali sekala je buka takde lah ngadap 24 jam..rasa buang masa sangat2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...