Tuesday, December 27, 2011

SEGMEN STRAWBERRY MANEH





di tag oleh Qasehnya rania

sapa nak join klik je banner atas tu...

azam tahun baru?...errmm..
apa erk...
rasanya nak tunai azam yang tahun lepas....
he3..

tag...

24 comments:

IntaNBerliaN said...

thanks tag.. nanti sy join yer :-)

aleen aiden said...

erkk,ini segmen macam mane nih?melibatkan GA ke apa?hu3

eita said...

intan...
masa 5 hari je...

eita said...

aleen..
tak melibat GA...saja suke3
leh tambah peminat

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

thanks sudi join segment sha :)

jadi azam tahun ne x tertunai2 lagi la. hee harap2 azam tu dapat ditunaikan tahun depan ok :)

eita said...

sha...
hahaha..tu lah kata...
susah nak tunai azam ni..

Afida Anuar said...

kita pun azam tahun ni tak tunai lagi, forward tahun lepas je la...;)

Tihara said...

alamak, byk dah segmen akak terlepas..kak yana punya pun lom join lagik :)

zulhilmi said...

rajin gak anda mengomen di blog saya ye..
tima kasih..

eMMe said...

eita, gud luck for this contest....

Ujie said...

akak taktau nak jwb bab azam2 ni..

gd luck eita!

a.samad jaafar said...

selamat bersegmen ye dik..

Waqheh said...

tahun baru bukan dah lepas ke? bubur asyura pun dah ilekkkkkkk hehee

ILA HonEyBuNNy said...

gd luck...;)

manisnya strawbery itu...hehehhe

eita said...

afida...
heheheh..sama lah...

eita said...

tihara....
dah macam nak peksa plok...kih3

eita said...

zulhilmi..
blogwalking.

eita said...

emme...
tq..

eita said...

uji..
sama lah..azam yang tahun..tahun..tahun...lpepas pun tak lepas lagi..

eita said...

a.samad...
yelah yob..

eita said...

waqheh...
dah lama lepas....
sapa hati makan syura tak bagi aku..
huhuhu

eita said...

ila..
yang real lagi best kan..kan..

9n0L4 said...

terbaikkkk. hee. sempoi je azam sis eita. :)

http://farizafairuz.blogspot.com/2011/12/segment-strawberry-maneh.html

miss chillax said...

same segment

http://misschillax.blogspot.com/2011/12/segmen-strawberry-maneh.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...