Friday, December 16, 2011

GIVEAWAY CRAFT N CROCHET...





Dah lama tak join GA......
dapat jemputan dari kak tihara
jadi sapa yang nak join klik je banner kat atas......
banyak hadiah yang memang boleh buat mata bling2lah...




blog craft n crochet kak tihara ni macam2 ada jual....
korang cuma lihat...klik je..mana2 yang korang berkenan....pastu leh order..
direct sampai kat umah....
tak yah susah payah nak kuar umah....
kalau tak cayer tengok kat bawah ni hah...
ni baru sebahagian yang korang tengok...
kalau nak banyak klik je SINI



harga dia RM 16
tempahan terhad ni..
kalau lambat habis lah korang...



yang ni..
harga dia RM 10....
nak letak hanset pun boleh ni...
sekarang ni kan musim angry bird....


coral brooches.....
harga dia RM 5.50 je...
comel macam bunga batu karang...
teringat kat pangkor....
kalau korang terjah lagi banyak pilihan..




bookmark roses...
RM 3.50...
sapa yang minat membaca...
memang cun beli yang ni..
baru ada feel nak membaca..
dengan semangat yang begitu membara lagi...
macam2 lagi bunga yang ada...
ni yang paling aku minat..



crochet bookmark-paper clip...
RM 2.00..
nak macam2 pilihan korang
kena tengok sendiri lah...



mini hairpin with beads....
harga dia
RM 1.50....
kalau anak pompuan cun je selit kat rambut...
tapi jangan memandailah selit kat rambut anak lelaki plok..
tak sesuai...

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...