Thursday, December 22, 2011

RESULT PMR....



Tahniah pada semua yang ambik PMR...
termasuklah aku....
termasuklah anak sedara aku...
tahun ni 3 orang yang ambik PMR...
2 lelaki...sorang pompuan..
sikin dapat 7A 1B..
anwar dapat 6A 2B
luqman...yang tahu setakat ni hanya 3A..
selebihnya tak tahu..
sebab masa aku tipon..mak dia cakap anak dia malas nak gi ambik..
apalah result pun malas ambik..
ni pun nasib kawan dia yang tolong tengok kan...
budak2 sekarang ni semuanya pandai2 belaka..
berbanding dengan zaman aku..
susah sangat nak ambik A...
asik gaduh je dengan A.....
sebab tulah B banyak mengambil tempat dalam sijil aku...
huhuhuhuhu....
errr....zaman aku mana ada A B kan..
zaman aku pakai agregat...
alamak..lupa lah...


apa pun tahniah semua....

11 comments:

Abang Jonni said...

oh tidak!! Agregate?

jgn disebut perkataan itu...

huhuhuhuhuhu

Tihara said...

zaman agregat tu tua dari akk tu..jaman ahkak pn pakai gred A ..haishhh

~SaL IjOu~ said...

zaman kite da pakai A1 A2 3B 4B~ ;p

sonok tgk bite pasal PMR td,lagi2 yg part budak kurang upaya bley score tu..sebak rasa~

~SaL IjOu~ said...

eh..tebalik..1A 2A~ eheh

tonaH iS herE said...

huhu

zaman PMR zaman paling sadis di alam semester

Afida Anuar said...

Saya pulak asyik gaduh dengan B... dengan A saya baik.. he he;)

eita said...

abang jonni..
hahaha....nak sebut jugak..

eita said...

tihara..
kih3....memang lah eita tua dari akak....eita kan dah 80..akak muda lagi....

eita said...

salijou....
budak2 oku tu banyak berusaha melebihi keupayaan dia sendiri...
jadi tak mustahil lah...

eita said...

tonah...
x elok PMR tak semestinya takleh berjaya...
tu cuma permulaan...

eita said...

afida...
ooooo....jadi fida lah yang ambik A saya....
nak marah ni....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...