Thursday, November 3, 2011

MY VIEW MY WORLD CONTEST....




dapat jemputan dari cik nurul.........
sapa2 nak join..nak tahu syarat2 nya..... klik je kat banner tu ye.....
kita layannnnn...





ni gambar kat...
pantai teluk gadung...





ni plok kat MARDI...
cameron highland...





yang ni waktu pagi...
kat pantai teluk lipat.....


14 comments:

Tihara said...

tq eita..dah ushar dah td tp tenet slow giler mlm ni..tgk seksok nak gak join..tengss ;)

eita said...

join kak....hujan kot tu yang slow tu..

NaeBlog said...

Salam...

suka suasana kat pantai Teluk Gadung
tak pernah sampai lagi ni... :)

eita said...

wslm

kat sana memang comel...hari2 pergi pun tak jemu

beautiful_rose said...

wah...ade contest ke?
lame dah tak join contest.
ni boleh ke nak join kalo tak de org invite.tgah tak de idea nak buat entry...

eita said...

boleh je...
janji warganegara....

kakyong said...

photo yg last tu.. pantai teluk lipat.. terasa damai.. biru... sejuk..

**::CIKNUURUL::** said...

salam,.

waa,cantik!,.memang mendamaikan jiwa,.i like kak!

thanks sudi join ek kak,.kalo sesape nk join lagi, ajak la,.mane tau,rezeki,.

ORLANDO AHMAD said...

gambar Gua mana?

eita said...

gambo kau?..
alamak!!!!..aku terdelete lah....
xpe2 nanti kau posing semula erk...

ainhany said...

subhanallah..
tenguk alam diri semakin rasa kebesaran tuhan..indahnya ANUGERAH ALLAH..nikmat buat kita..

Amin

eita said...

betol...ciptaan allah pandang banyak kali pun tak jemu...

----- ----- said...

cantik bunga tu...

NINJA Crew

Ujie said...

saya sukaa gambar last tu..cantik bangat!

*salam kenal!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...