Tuesday, November 15, 2011

BAIK TAK YAH PAKAI BAJU KAN.....



ari tu tengah blogwalking jupe blog kak zue ...
yang duk maper fasa sendat...
bagitahu kakak aku yang minata giler kat dia....
aku cakap...'ce buka link ni..tengok macamana fasa pakai baju'...
sepantas kilat kakak aku....terpa kat pc bukak.....
tapi tak leh bukak katanya.......
aku bagi sekali lagi link tu....aku suh dia bukak sendiri blog kak zue...
dia kata xleh bukak jugak...tak kuar gambo katanya...
tak kuar gambo ke tak pandai...ha3.....


pesen artis sekarang ni......
muka lawa tapi bila berpakaian..hampeh nyor jadi nya....
tak tahu lah nak kata apa....
aku masuk gambor ni pun sebab kakak aku tu minat sangat dengan fasa sendat ni....
acikan kalau fasa berlakon...melopong duk depan tv....
kalau terlepas satu episod acikan macam nak sawan babun jadi nya....


22 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

I Lap fasha sandha so how?
hohohoo

:D

Tihara said...

fasha panda mak akak kata....hambik nak.. :)

Waqheh said...

haram J betol pasha...gua rasa mcm nak terkam jer mcm chetah terkam rusa dari belakang...tapi isi daging manis pinggang tu dah mereben lerrrr uwekkk

ainhany said...

jom tobat ceq...malu kaum kita..

Acik Erna said...

astaghfirullah..islam ke tu..ish2..
teruk betul pakaian dia eita..

eita said...

asrul....
kau yang seksi seksa ni suka sangat lah kan....
:P

eita said...

tihara...
ha3...pandai2 je mak akak kan...tapi comel panda lagi dari fasa panda kan...kih3

eita said...

waqheh...
wah3.....cepat je kau kan...ingat sikit isteri kat umah tu....

eita said...

ainhany...
memang memalukan...dah tu nak buat macamana...dah gemor pakai gitu...

eita said...

acik....
islam kot?.....
tulah cakap..baik xyah pakai baju....
senag sikit....aduh lah....

Afida Anuar said...

kesian kat dia kan?.... kalau la ada orang boleh bimbing dia....

eita said...

tu lah kata.....
dah jauh sangat tersasar tu......
kalau di tutup aurat tu..kan lagi cantik.....
dia yang dah memang cantik...

Umie Artoqiemie said...

dayum...
i lap u pasa sendat.. sendat lah lagi..
nanti kami apdet hari2 haha.

MR . ORLANDO AHMAD said...

buat makwe best ni

Marliyana Mk said...

huhuu..

sebab tuu ramai org pggil fasha sendat eh?

ntahlaa..doakan laa moga berubah :)

Ros said...

Salam ,


Ya allah baik toksah dok pakai apa langsung kan senang tak payah dok nak habis kan duit beli baju kan....tak ingat balasan allah ka nanti....

Sekamar Rindu said...

salam..

artis yg tak senonoh..pakai mendedahkan aurat..

kakyong said...

dah tengk gambor nih... memang terlampau2...

tonaH iS herE said...

fuhh fasha sanda selalu je cmni
ntah pape ntah

QASEHNYA RANIA said...

jwapan nya...terpaksa pakai ikut sponsor..huhuhu...jawapan xleh blah...

Karukord Jagau's said...

fesyeeeennn....fesyeenn.... >_< retis namanya kaaannn hehehe

izan mama mia said...

mg Allah bg hidayah untuknya berubah...amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...