Thursday, November 3, 2011

GIVEAWAY MY GRANNY SQUARE....






Hari ni dapat jemputan untuk join GA kak tihara...
kalau tak jemput pun memang aku join pun...
hahahah...sekarang ni sejak2 dah pandai join mengjoin ni ..seronok plok rasanya..
harap2 ada rezeki....kalau takde pun janji happy....
kih3....

sapa2 yang nak join just klik je banner kat atas tu....

syarat2 dia.....
1. jadi follower kat blog penganjur....
2.buat entri bertajuk GIVEAWAY MY GRANNY SQUARE...
3.letak banner di atas kat dalam entry anda...
4. letak link anda kat entry ini...supaya mudah bagi kawan2 lain yang nak join...
nak tag kawan2 pun boleh...
5. tinggal kan link entry anda pada kotak comments entry ini...

TARIKH TUTUP....
20 NOVEMBER 2011...

TAG....

1..CC



9 comments:

Waqheh said...

lu kerap mengetag sekarang keh3...


nah gua pun tag lu

http://waqheh.blogspot.com/2011/11/tajuk-entri-gua-sama-dgn-titisan-hujan.html

**::CIKNUURUL::** said...

salam,.sis,.


meh join contest sy plak,.kalo ade mase la,.hehe,.jenguk2 dulu,jom!

Tihara said...

thanks 4 join..kih3 :)

Afida Anuar said...

ingatkan akak nak kasi kat saya tadi.. hehe;)

eita said...

waqheh....
ha3...dah orang tag aku..aku jawab je....
nanti free aku ambik..

eita said...

cik nurul...
mesti join punyer.....

eita said...

tihara...
beres kak...

eita said...

afida....
kalau nak jom join...

suria_indah said...

hehe..igtkan akk yg wat GA tuh,,rupenyer GA mengetag gak ker?..hehe..insyallah sy join gak k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...