Tuesday, November 8, 2011

1ST GIVEAWAY BY WAN MYZURA COLLECTION.....





dalam tak baik lagi demam....
sempat lagi usha GA....tengok kat blog kak tihara
nak join jom lah.....
kalau nak tahu lebih lanjut klik je banner kat ats tu..

syarat2 kalau nak join GA ni...

  1. warganegara malaysia beralamat di malaysia dan mesti ada blog....
  2. mesti follow http://wanmyzuracollections.blogspot.com/
  3. buat entry bertajuk 1st Giveaway by myzura collections
  4. dalam entry tu mention link blog http://wanmyzuracollections.blogspot.com....
  5. copy & paste banner di atas dalam entry dan sidebar blog anda dengan backlink sekali...
  6. senarai kan http://wanmyzuracollections.blogspot.com..dalam bloglist anda..
  7. tag 4 rakan anda atau lebih dengan backlink sekali ye..
aku nak tag sapa erk.....





12 comments:

Tihara said...

nama penganjur dah dekat2 ngan nama akak..hik3

ada lagi 2 GA..eita nak join kalo berminat..hadiah best2, ada dari bandung,ada mekap2..saje ske2..jum join :)

beautiful_rose said...

rajinnye ko join GA ni...

Acik Erna said...

eita..acik tak berapa pandai nak join2 contest ni

eita said...

tihara..
waaaa...best nya tu

eita said...

rose....
saja ske2...
tak menang takpe janji leh kenal ramai orang..

eita said...

acik..
dulu tak pandai jugak...mula pandai masa GA kat blog kak tihara...
bila dah pandai rasa macam best plok
he3

Afida Anuar said...

Alamak..alamak...

he he..

eita said...

wah2......rap ke fida?
kih3

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN .. GUD LUCK

Karukord Jagau's said...

selamat ber GA :)

isam ismail said...

follow belog ini,, da

Ieta Mat Saad said...

selamat berGA ya DS eita... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...