Tuesday, June 12, 2012

TERUJA...HADIAH BDAY...

sambil duk wat keje..
tengok2 ada pos laju...
dapat bungkusan kecik...
dari abang aku..yang duk kat shah alam...
sekali bukak..
waaa......
SAMSUNG GALAXY Y...
abang aku kata khas untuk orang tua yang berjiwa muda..
hahahahahhaha.....
betol doh tu....


 
tak sabar nak bukak...


 
sama macam iphone aku dulu...
tapi dah rosak...


ambik kau...
sekali 4 cover dia bagi..

ermm..
sebenarnye tak reti guna pun...huhuhuu...
warga mas macam aku ..
lebih selesa guna tipon cap ayam...
nokia 1200..
senang coll n sms...
cepat, pantas dan selamat..
kihkihkih..
ni pun anak sedara aku yang duk godek2...
aku kata..
tak kira lah macamana nak buat..
janji benda yang aku nak ada kat dalam tipon ni..
hahahahha...

67 comments:

Siti K------- said...

wahwahwah....samsung galaxy tuuuuu...jeles2

Nadhirah said...

wahh!
huhuuhuhuu!
untong lah dpt abg cemtuh
jom tukar abg jom? :P

Djangkaru Bumi said...

Samsung galaksi Y ok punya. Android sangat hebat. Bisa berselancar di dunia maya dengan cepatnya.

sHaR!Na eLyaNa said...

wah, thniah akak dpt smsung ni..hehe~

Tihara said...

nanti ita uplod bloggerdroid..senang uplod gambo..akk sekang dah maleh nk uplod guna camera..huhi...

ni hadiah dari cik abam ehem2 ke ita..heh3 :D

happy belated birthday yer..akk x tau pun besday ita..tertinggal flight sungguh...

Norzie hany said...

Wahhh bestnya hadiah tu.Tahniah.

fieda said...

fuyoo hadiah hp tu..

eita said...

@Siti K-------
jangan jeles...
tak baik untuk kesihatan..
kihkihkih....

eita said...

@Nadhirah
nak tukar ke?..
nanti nak tanyer abang akak leh tak..
hahahah

eita said...

@Djangkaru Bumi
masalahnyer...
warga mas yang guna..
agak payah di situ...
eheheh

eita said...

@sHaR!Na eLyaNa
tima kasih sha...

eita said...

@Tihara
tak reti lagi nak guna kak oi..
tengah belajar dengan anak sedara...

takde lah kak..
abang yang kat shah alam....

takpe...tima kasih...
akak kan tengah seronok bercuti hari tu..
mana sempat online...

eita said...

@Norzie hany
memang best bile dapat hadiah...
ehehhehe

eita said...

@fieda
hehehehe...

Ujie said...

Wah...lps ni psg internet kt phone ni. Baru best..boleh main game Farm Story tu dgn akak. amik gmbo pun lagi cun drpd camera biasa tau.

teratak hati said...

bestnya dpt hadiah besday camni..

Papa Mifz said...

Wah bagus nyer si abang,best2..

eita said...

@Ujie
ooooo..jadi akak main game dalam ni lah ye...
best2 nati leh lah try...

eita said...

@teratak hati
sekali sekala dapat hadiah seronok tak hinggat

eita said...

@Papa Mifz
:)

HeNRieTTa JoSe said...

Nk jugakll..android tu....bleh lew surf tenet sokmo sokmo...

IntaNBerliaN said...

best tu.. siap hadiah hp lg ;-)

Uncle Jonni said...

huiyyooooooooooo... bagi aku je lah... kehkehkeh

angahpikah said...

hohoho.. selamat menggunakan phone baru. anway happy belated besday kak.

Masya said...

bestnya dapat hadiah hp yer... sy pun kdg2 pening hp sekaang canggih sesgt... dapat call dgn sms jer pun dah okkk

juanz said...

subhanallah, untungnya dpt abg yg baik.... dh terlanjur ada abg kt shah alam so bila nk turun shah alam? calling2 laaaa.....

9n0L4 said...

wawawawawa. bestnyeeeee. kite adok abg. kakok lagi lagi la tadok. ;)

Saya Disini said...

wah...menariknye..best klu dpt 1 nih

Wanieys said...

kak eita bestnyer dpt hadiah phone...samsung galaxy y lagi tu hehehe

MOH KEMBARA said...

Salam Eita,
Abang yg mana nih? Ehem, ehem!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa...... siap bagi cover sampai 4 lagi....

xpe.. dah lama2 nnt.. mesti terror dah guna henset tu..hehe

Asrul "iLham" Sany said...

wahhh bagus tol abg ko.

Kakzakie said...

Samalah kita... kalau dapat yg canggih kena belajar dulu baru tahu...

Camy Alya said...

taknak? bagi je kat saya. haha

Kancil 8349 said...

belum sampai tahap untuk memilikinya lagi

wantie said...

fuh... baiknya abang. kalau la abang kita tetiba wat kejutan cenggini kat seronok. hehehehe

Ujie said...

eita:
a'ah..game online. kena ada internet baru boleh main. nanti ita download kat market.

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
The morale of the story is not about the presents but who they really concern for! At least there`s somebody to consult with when you were in labyrinth of confusion. Once more, happy birthdsy to you....

eita said...

@HeNRieTTa JoSe
meh ambik...kihkih...
tak berapa nak guna lagi ni

eita said...

@IntaNBerliaN
tanda ingatan....

eita said...

@Uncle Jonni
kau dah ada kan.....
apa plok mintak yang aku..

eita said...

@angahpikah
tima kasih...

eita said...

@Masya
yang tu lagi senang kan...
tekan terus je dapat

eita said...

@juanz
insya allah bulan 7 memang nak gi shah alam pun...
leh r belanja nanti
:P

eita said...

@9n0L4
ala..cik abam kan ada...

eita said...

@Saya Disini
baik beli sebelom terlambat..
hehehhe

eita said...

@Wanieys
walau secanggih mana pun tetap terkial2 nak guna nyer

eita said...

@MOH KEMBARA
wslm kak..
abang ita lah kak...

eita said...

@C.M.A @ CikMoonAdnan
memang dah pakej dia...
sedang berusaha...

eita said...

@Asrul "iLham" Sany
terbaikkkkkk...

eita said...

@Kakzakie
tak sempat nak belajar.....

eita said...

@Camy Alya
alamakkk!!! pen habis dakwat lah..jadi takleh tulis alamat....xleh wi lah..
hahahah

eita said...

@Kancil 8349
sama lah...ni pun orang yang bagi..
tima je lah

eita said...

@Ujie
nanti nak try lah...

eita said...

@tajnur
waalaikumussalam...
betol tu yob....
tima kasih

eita said...

@wantie
sesekali sekala dapat kejutan....

Che Rosliza Che mat said...

Wah!! samsung galaxy tue...bertuah...bolehlah update blog selalu..

eita said...

@Che Rosliza Che mat
bile tak sibuk leh lah
update blog hari2

Azhafizah[フィザ] said...

untunglah dapat hadiah best.bertuah ade abang ^__^

izan mama mia said...

err eita, tanya kat abang tu, dia nak adik angkat tak?....hahahhah..untung2 besday nnt dapat laptop jadilah..

Telor Power said...

sis kalau nak pakai fon cak ayam nokia 1200 tu lebih menyenangkan teruskan dan apa kata hadiah besday tu beri sahaja pada diri ini. alah buat macam GA jer


(harapan makan penampor)

eita said...

@Azhafizah[フィザ]
dapat hadiah memang best

eita said...

@izan mama mia
hahaha....
sila isi borang dulu ye mama mia...

eita said...

@Telor Power
hahaha...
takpe..no ada 3...
boleh je pakai..

Telor Power said...

cissss...
hihihihi

eita said...

Hahahaha
B-)

juanz said...

kalo nk dtg shah alam informlah, bg no hp ita kt zuan yer... (private message).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...