Saturday, June 16, 2012

BERWAJAH BARU....

mesti korang ingat salah tempat ni..
xlah ..
memang ni blog aku..
dah..dah..jemput masuk balik kat sini...
nak tahu sapa yang ubah kannyer...
siapa lagi kalau bukan ....
baik betol sha kan..
nak jugak tolong warga mas berjiwa muda macam aku ni...
tima kasih ye dik.....
sayang budak busyuk ni...http://www.smileycodes.info
sha letak background bunga2...
bile tengok rasa macam...
wahhhh!!..rasa muda sangat2...tergedik plok kat sini.....hahahahha (perasan)...
jadi background dia aku tukar..
sebab aku suka alam.....
alam adalah jiwa aku......
walaupun separuh dari jiwa aku sudah hilang....



37 comments:

ieda said...

cantik2 ... lebih kemas ..
akk suke kalau simple2 ..
blog akk tu punn x lama tuu ..
nak tukar jugak ekkee ;)
kena selalu main2 coding nie , kalau tidak x hinggat ;))

Nadhirah said...

nice :)

izan mama mia said...

suma dok pakat tkr template..wajah baru blog...blog saya dok lagu tu jugak...terasa malas nak tercekik biji mata tgk coding...hahahahah...

simple sng loading...kan eita...

Siti K------- said...

wah...pecinta alam gitu
untung ade org nk tlg edit...ct masih cri sponsor..hahaha

Che Rosliza Che mat said...

nice...cantik...kreatif jugak sha...

teratak hati said...

Cantik..tk pe la jiwa muda pn..

MOH KEMBARA said...

Salam Eita,

Daun2 berterbangan ke udara, tapi barung bango hanging. Kalau deme terbang lagi cun!

ainnoraini said...

Cantikk..sejuk jer mata ni nengoknya tuu...
jiwa muda tu yg penting...tetiba kakain pun terasa muda la plk ni..hihihi

HeNRieTTa JoSe said...

comei...sukeeeee.....

sHaR!Na eLyaNa said...

ala akak..ni hadiah bday..:D simple tapi kmas..very like it..n..sory tukar pd bunga2 hehehe

fieda said...

kejut sungguh tadi masuk sini..mmg ingat saloh umoh doh..comey2..budak sha ni mmg rajin..

nn lylyn said...

ok la background ni =)

http://nlylyn.blogspot.com/

Djangkaru Bumi said...

saya suka dengan penampilan cursornya tampak unik dan tampil beda.

Tihara said...

wahhh makin cantik blog eita...kemas jer..insya Allah jiwamu akan terisi nanti :)

Ujie said...

Yelah..lebih kemas dn lebih mudah dibaca.

Rezeki la ya..ada org nk edit kn free.

*thanks a lot eita atas ingatan & doa.
Terharu tau!

eita said...

@ieda
ita tak sempat nak godek2..
duk lama depan pc..sakit mata..

eita said...

@Nadhirah
:)

eita said...

@izan mama mia
ita...sha yang tolong buat..
kalau tak macam tu lah jugak nyer...tak pandai pun..

kalau simple memang senang sangat2 nak loading..x yah mengantuk tunggu depan pc

eita said...

@Siti K-------
ye..beruntung sangat2

eita said...

@Che Rosliza Che mat
sha memang kreatif...simple but nice

eita said...

@teratak hati
sekali sekala jadi muda kan

eita said...

@MOH KEMBARA
wslm kak...tu je yang sempat ita klik...

eita said...

@ainnoraini
hahahaha.....nak rasa muda lagi terus lepak kat sini kak...

eita said...

@HeNRieTTa JoSe
kalau tunggu akak memang takan berubah blog ni...

eita said...

@sHaR!Na eLyaNa
tima kasih ye sha...
xpe...tak kisah pun sebenarnya..tapi rasa macam muda sangat2..hehehehhe

eita said...

@fieda
hehehhehe....
praktis make perfect

eita said...

@nn lylyn
ye

eita said...

@Djangkaru Bumi
klau nak tahu..leh gi lawat blog sha..situ banyak tuto..

eita said...

@Tihara
sha tukang dandam kak..

insya allah...
tapi tak kot.....

eita said...

@Ujie
rezeki jatuh bergolek kak...

sama2....
:)

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Separuh dari jiwa sudah hilang? Tulah buat apa cari yang jauh2 budak PA tu! Kan susahkan diri sendiri. Ekau yang mulokan, ekau sendirilah yang solosaikan. Tak dapek den nak nolong do!

9n0L4 said...

wahhhhhh. untungla ade org buatkan. samelah sidebar kite. ;)

Wanieys said...

cantik..ingat tersalah masuk td hikhikhik

eita said...

@tajnur
waalaikumussalam....
sapa suh dia lari....
kan dah susah kan oranng..

eita said...

@9n0L4
rezeki datang bergolek ja

eita said...

@Wanieys
betol lah ni..masuk semula
hihih

IntaNBerliaN said...

cantik.. lg nmpk kemas :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...