Thursday, October 4, 2012

KAMPUNG SEMARAH PADI...

Baru ni terlepas nak tengok dalam tv1..
cari jugak dalam you tube..
sekali ada....
citer memang lawak giler...
tengok citer ni asik marah je...kihkihkih...
citer ni santai je...
takde lah macam citer sekarang ni..
sikit2 rogol...sikit2 kelab malam..
sikit2 minum arak....sikit2 gaduh...
boring....
rugi kalau korang tak layan...
ending memang pecah perut...

segan nak layan citer 'seram tv3'..malam ni..
jadi layan citer ni...
nak ot malas....
huhuhuhu




40 comments:

Everything's Everythings said...

wahhh bagus juga siap letak video kt sini.. nnti dh habis buat assignment nk tgk sat hak2

Tihara said...

alaa takleh tgk..kalau stremyx dulu leh tgk tp tu la time rosak berbulan2 tunggu reper tapi kena bayar buta je..ngek tul...

izan mama mia said...

nnt bl free..nak mai tgk..skrg adagangguan..ekeke

Ujie said...

Nk tengok la..akak pun tak nengok cite seram tv3. lebih kurang sama je cite & hantunya.

Kesuma Angsana said...

nnti KA nk pi tgk jugak ni hehehe.. tp nk layan dendam sarakit ni dulu !

eita said...

everything...

lepas habis keje sekolah takpe nak layan pun..
heheheh...
wat hilang tensen belajar...

eita said...

kak tiha...

akak download je....

eita said...

izan..

mesti mia yg ganggu ni..

Mmmmiiiiaaaa...cepat gi masuk tido....
kihkihkih

eita said...

kak ujie..
tau takpe.....

eita said...

kesuma angsana..

aduhhh....rupanya KA ni peminat setia seram...

Cik.blogger said...

hehe

angahpikah said...

hahahaha... terus layan cite nih.. memang klaka.. tp blm smpai ending g.. best best

Ateelia said...

Mata dok leh pejang...tetiba ada movie sini. Memula sedih, pah tu gelak sokmo...Sok nak ajak 3 beradik tu tengok pulok

ghost writer said...

judul pun dah macam lain sikit. ni kalau betul2 padi marah ni, mau kebuluran rakyat malaysia dan seanteronya..

Telor Power said...

seMARAH Padi eh....ke seMERAH padi

9n0L4 said...

amboiiih. bape lame tunggu sampai abis upload video ni? huhu. rajinnye. ;)

eMMe said...

Eita, rasa nak tgk la citer tu, tapi masa mencemburui akak... InsyaAllah akak free akak tgk la...thx Eita..

Kasih Salina said...

best ker cite nih..akak nak tgk jugak la nanti tapi itu pun kalo ada masa..huhu..

wantie said...

nanti boleh layan citer ni. sekarang tak leh lagi sebab bizi jerk.

QasehnyaRania said...

mmg best kan ;)
tgh layan ni..hehe

eita said...

cik blogger....
hehehehhe

eita said...

angah pikah..
memang lah

eita said...

ateelia....
terlalu banyak fikir...tu yg takleh pejam...
tengok lah wat hilang bosan

eita said...

ghost writer..
tau takpe..habis lah semua kurus kalau dah padi marah

eita said...

telor power..
semarah padi...

eita said...

9n0L4...
pause dulu..pahtu wat keje sikit...dah separuh bergerak baru tengok...
nak tahu jugak guane citer dia..

eita said...

emme....
layan citer time free je kak..

eita said...

kasih salina...
best sangat2..

eita said...

wantie..
kalau bizi memang takleh nak layan citer...
nanti citer ke mana keje ke mana plok kan..

eita said...

qasehnya rania...
memang pun..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nk layan cita ni tp budak kecik ni dok tolak2 sbb dia nk men laptop juga...hahaha...

Si Matatajam said...

Kalau free nanti baru bleh layan..la ni dok bz balas jejak kengkawan hi hi..

IntaNBerliaN said...

saya xtgk plak.. tp skrg semua senang dapat.. search je kat u tube.. :-)

9n0L4 said...

ooo gitu ke. hehe. boleh buat due tige keje la sblm tgk cite ni. ;)

9n0L4 said...

ooo gitu ke. hehe. boleh buat due tige keje la sblm tgk cite ni. ;)

eita said...

9n0L4..
ita boleh je...

eita said...

wanieys...

hehehhe..berebut lah plok....
takpe2 bagi qalief main dulu..

eita said...

intan berlian..
ha'ah kan...

eita said...

si matatajam..
boleh je..

Norzie hany said...

lepak sekejap kat sini sambil layan citer kampung semarah padi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...