Tuesday, July 19, 2011

SUNYI SEPI HIDUP AKU.....



jenuh sunyi hidup aku...
macamana lah tak sunyi....
tak boleh main game.......tak leh nak ym....tak leh nak ngurat2 dalam fb.....tak boleh nak tengok tv...
hahahahaha......
nak buat macamana lah....
semua benda kat umah aku rosak....
pc rosak...tv rosak...lampu rosak...seterika rosak.....
semua keje tergendala......aduhhhh!!!...
agaknya bulan ni bulan benda rosak kot......
ni pun aku pau e-book anak sedara aku.....tu pun puas bersepak terajang dengan anak sedara aku baru leh tulis ni......tengah meraung tu......
boring lah......
gelap gulita dunia ku....
hahahahahahaha....xde makna nya......
jangan hidup aku rosak dah lah........
ermmmm...dah lah takde kawan...harap blog ni je kawan aku......
sunyi lah beb...






pesanan penaja klik SINI

10 comments:

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Waduh! Kalau macm ni punya brutal sampai byk yang rosak, nanti nak pakat dgn Yob Mad carikan ahli sumo! Yeah ngak usah khawatir mudah2an bisa secocok dgn embak.

Jasman said...

sabar je bro...ada duit nanti beli baru...yg ada bran punya...

pisau belati said...

Pembunuh Tanpa Bayang :

dugaan.....

Tihara said...

mmg sunyi tanpa bertenet ni..

ORLANDO AHMAD said...

sokseksoksek :(

eita said...

tajnur...
waalaikumussalam....
hahahaha...ahli sumo...
aduhhh pak!!!bisa mati gue ni........

eita said...

jasman...
betol tu...ada duit angkat baru lah...

eita said...

pisau belati....

huhuhu....sedih tu..

eita said...

tihara..
hidup sunyi tanpa tenet...

eita said...

orlando..
weyh....awat hang sedih hah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...