Wednesday, May 2, 2012

WORDLESS WEDNESDAY

bakat terpendam

40 comments:

Tihara said...

lawo arr gambo ni..baby pulak cute sangatt :)

Acik Erna said...

comelnya baby

Gumiho Princess said...

mcm tailor ni....cute...

NOOR FATIN said...

haa pandang apa tuuu. heheh

lieynanilaz said...

nak jadi tukang jahit ke...:)

HeNRieTTa JoSe said...

comelnye bby....

eita said...

@Tihara
gambo saja2 je kianat kat budak botak...

eita said...

@Acik Erna
comel tapi suka menangis

eita said...

@Gumiho Princess
bakal tailor...
huhuhu

eita said...

@NOOR FATIN
dia pandang alien...
hahahha

eita said...

@lieynanilaz
tu lah gamok nye cita2 dia..
hahahha...kena asah dari kecik ni...

eita said...

@HeNRieTTa JoSe
comel tapi kalau bab melalak pun comel lagi..
hehehhehe

-SUPERGIRL- said...

comelnyeee .. nt besow jd dsigner . hehe

Telor Power said...

cute.....baby boy eh

tonaH iS herE said...

alalalala tomeyyy~

Aine Ainun said...

nak kata budak tu mmg comey...
kiss sikit utk dia...
muahhhhhh=))

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Kecik2 lagi dah berkerut dahi, macamlah dah besar sangat nak pikir hal2 dunia sekarang! Ini kalau ajar dia kena angin apabila naik motor `sure` suka betul!

fieda said...

hihihi..budok ni comey larr..

Karukord Jagau's said...

Aik.....! Mcm nk tekucil je tuuu...

eita said...

@-SUPERGIRL-
insya allah...

eita said...

@Telor Power
ha'ah...
ahmad umar

eita said...

@tonaH iS herE
ada macam mak su dia tak..
kihkihkih

eita said...

@Aine Ainun
nasib baik sempat ambik..
hehehhe

eita said...

@tajnur
waalaikumussalam....
budak botak ni selalu perasan dia tu macam orang tua....
tu memang kegemaran dia...
tunggu dia besar sikit lagi...

eita said...

@fieda
ada macam ita tak...
hahahhaha.....

eita said...

@Karukord Jagau's
bukan terkucil tapi nak terkeluar...
kihkihkih

Ujie said...

abih bdk ni eita kerjakan!
hahaaha

Uncle Jonni said...

baby buat muka kompius... kehkehkehkeh

fieda said...

eita..nanti beri ke kak fieda address sbb nk kasi tanda kenal..lgpun eita dh jadi top commenter kat blog kak fieda..kasi kat komen jer..nanti kak fieda tak publish..

teratak hati said...

baby tu cam nak nangis je..

izan mama mia said...

baby tu cam terkeliru jer..pesal lak kena pegang benang ngan sangkut tali tape kat leher nih....

eita said...

@Ujie
hahahhaha....suke kianat budak2...

eita said...

@Uncle Jonni
dia tengah confius samada dia ni budak ke tailor..
kahkahkah

eita said...

@fieda
tima kasih..
nanti ita gi wi ye

eita said...

@teratak hati
nangis dengan suke sama je...
takde beza

eita said...

@izan mama mia
ye betol tu...
dia tengah fikir apa lah yang maksedra dia ni buat....

Nazayiena said...

Kecik2 dah pandai pegang benang nanti dah besar jadi fesyen designer....

eita said...

@Nazayiena
insya allah...
mana lah tahu kan..

9n0L4 said...

hadoiiiii sabor jelah. hihi. dieksploitasi ni. nyaknyeeeeee. ;)

Che Rosliza Che mat said...

hahaha...kecian dia...kena dera..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...