Thursday, May 17, 2012

KEJE AKU...KUMPUL HADIAH....

balik keje macam biasa lah..
jiran aku bagi surat...
yeaaahhhh!!!...
dapat hadiah lagi.....


hadiah selipar jepun dari 
rezeki mini GA...hari tu..
tapi sayang nyer magnet dia dah tercabut..
takpe..nanti aku letak gam balik..
bukan susah pun..

dapat hadiah kain mayam..
dari bos aku..
sebab last hari ni aku tolong dia..
aku kan pekeje kesayangan dia..
sedih giler bos aku..
nanti takde orang tolong dia..
aku kalau tak banyak keje memang tak berenti lagi..
takpe bos...ada rezeki pah raya aku gi lepak lagi..

dinner malam ni...
kacang panggang dalam sos tomato..
yummyyy....my faberet...
baru sebulan keje berat aku dah turun 4 kilo...
senang sangat nak turun..
lain kali nak keje banyak2..
lagi banyak turun...
huhuhuhu

lupa plok...
kalau ada sapa2 yang minat menulis cerpen..
jom join pesta cerpen...
nak tahu klik SINI

48 comments:

MOH KEMBARA said...

Salam Ta,
wuisyyy ingat orang hadiahkan seliper...ropanya FM!

Djangkaru Bumi said...

dapat hadiah terus nih, selipar jepun ( sandal jepit ) fungsinya untuk kesehatan kah ??

eita said...

@MOH KEMBARA
wslm...
hehehehhe....
tapi takleh tepek lagi lah..magnet tercabut..

eita said...

@Djangkaru Bumi
yang ni selipar magnet..
hiasan kat peti sejuk....

Norzie hany said...

Salam Eita.
Tahniah.Cantik fm tu.

Rizki Pradana said...

postingan2nya sangat bagus, menarik dan bermanfaat,,terus menulis,,karena dengan menulis kita bisa mengembangkan imajinasi kita dan menjadikan kita lebih kretaif..serta kadang bisa menghibur orang lain.. ^_^

salam kenal
kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
folloback juga ya buat nambah temen sesama blooger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

Telor Power said...

bertuahnya dapat hadiah. best2

Tihara said...

pahni kumpul hadiah tawen..hik3 ;)

alhamdulillah, rezki tu eita..

akk dh lama tgal cerpen merapu dulu...idea tersekat kt kerongkong.. :)

eMMe said...

cute le selipar jepun tu...
ai! makan baked bean jew?
mane tak kurus, hehehe...
jealous akak dik!
kalo akak makan baked bean jer...
mmg menggigil la pas tu cari nasi
hihihihi...

fieda said...

dapat hadioh lagi...ooocomey gok selipar jepun tu..telekung sembahyang tu mmg soh2 la comey..kak fieda pos doh hadiah ke eita baru2 ni..hadiah bodo2 jer la..

IntaNBerliaN said...

laaa dah tercabut ke.. adehhh.. ms bg tu elok je.. tp nsb leh lekat balik..huhuu

kacang tyu, eita ratah gitu je ke?.. sedap ek ratah..

Ujie said...

dpt hadiah..mmg seronok!

kcg panggang..teringat zaman2 suka camping..tula mknn paling biasa.

Saya Disini said...

bestnye dpt hadiah..rezeki tu

izan mama mia said...

selipar tu nanti lekat kat peti ais tau eita..jangan nanti dok cuba nak sarung kak kaki pulok...hahahahah...tomei jer..selipar tu...
jgn kurus keding sangat..tau eita...

Nazayiena said...

tahniah dpt fm selipar tu....
senangnya Eita nak turun berat badan ...

Azhafizah[フィザ] said...

alhamdulillah dapat hadiah lagi..bestnye..tahniah

kalau camtu nak keje kuat gak lah..nanti leh kurus ^_^

HeNRieTTa JoSe said...

oooo...anak buah kesayangan bos yea...hehehe

9n0L4 said...

hadoiiiiii. untung lah byk benor hadioh tu. best best. ;)

Che Rosliza Che mat said...

Wow! cepatnya berat turun..jeles akak hihihi

Cik SkubidubidUu..... said...

heheheh seronok lah tu

Karukord Jagau's said...

Hohohooo asek dpt hadiah je ni....jelez tul laa huhuuu

eita said...

@Norzie hany
wslm...
ha'ah kan....

eita said...

@Rizki Pradana
insya allah ..nanti ita gi ye..

eita said...

@Telor Power
rezeki tu..

eita said...

@Tihara
hahahaha......
pandai je akak kan...

rezeki kak....

ita join jugak..
banyak sangat koleksi ..saja je lah..suka2

eita said...

@eMMe
memang cute tapi leh pakai sebelah je...

sedap lah kak....
ita jarang makan nasi....
makan benda2 mengarut macam ni lah

eita said...

@fieda
rezeki allah taala....

takpe bodo2 pun janji ikhlas kan kak....
tak sabar nak tunggu

eita said...

@IntaNBerliaN
takpe..nanti kita gam balik...

sedap sangat2...
habis satu tin ita makan

eita said...

@Ujie
asik kak dapat hadiah...

ha'ah kan..sedap....berebut makan

eita said...

@Saya Disini
betol2

eita said...

@izan mama mia
hahahahha..baru nak sarung tapi tak muat lah.....

tak keding pun...sweet lagi..kihkihkih

eita said...

@Nazayiena
tima kasih...

bila keje langsung tak ingat nak makan...

eita said...

@Azhafizah[フィザ]
memang best...

boleh je...keje jangan makan....
heheheh

eita said...

@HeNRieTTa JoSe
hehehehhe......

eita said...

@9n0L4
sakit kat mana plok ni....

eita said...

@Che Rosliza Che mat
bila keje tak ingat dunia..lupa makan..cepat je turun..tapi senang jugak nak naik semula...

eita said...

@Cik SkubidubidUu.....
memang seronok...

eita said...

@Karukord Jagau's
hahahah....tak baik jeles2 ni..

izan mama mia said...

bagus tak keding lagi..hihihihi
teringin nak tanya..gambar profil kat fb tuu gambar sapo?...eita masa bayi ker?....

eita said...

izan..

xlah..anak sedara...
ada iras ke?
hehehe

Millati Indah said...

Selipar tu dari kata 'slipper'?

NOOR FATIN said...

rezeki kak. alhamdulillah. heheh sedap nampak kacang tu.. nyum3

Mishter Izwän said...

untung lah dpt GA , bkn senang nk dpt . ikut luck jugak ni .
sedap ke mkan kacang panggan tuh . tak penah rs la plak

eita said...

@Millati Indah
agaknye lah..

eita said...

@NOOR FATIN
memang sedap..

eita said...

@Mishter Izwän
memang lah..dah rezeki...

memang sedap....try lah makan

9n0L4 said...

dok saket ehhhh. jeles. huhu. dok sabor tunggu hadioh kak fieda smpai ni. ;)

sHaR!Na eLyaNa said...

wah..dpt hadiah best nya hehe nak juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...