Tuesday, May 8, 2012

TERINGIN...

'sesekali ku rasa teringin....'


chewah menyanyi lah plok...
sebenarnya teringin nak ambik gambo macam NI...
sebenarnya gian...lama tak klik gambo ni...
ingat esok nak lepak tepi rok.....
tu pun kalau larat lah......
MyEm0.Com

52 comments:

izan mama mia said...

nk jd org pertama komen...boleh dok...rok tu apa batu ko

~SaL IjOu~ said...

gambar alam semulajadi..mendamaikan~ =)

eita said...

@izan mama mia
rok tu semak...
bukan batu....
huhuhu

eita said...

@~SaL IjOu~
betol...sungguh mendamai kan..

izan mama mia said...

semak?..apa ker jauh sangat perginya..mati2 ingat batu td sbb tgk gambar tadi banyak gambar batu...hahahahahah..

Uncle Jonni said...

ooooo.,.. rok tu semak ke... huhuhu...

hmmmm... lepas ni mmg...
jln.. benti ... klik...
jln... benti... klik...

kehkehkehkehkeh

Ujie said...

Mmg dah lama eita tak letak gambo2..
Busy beno ya..

HeNRieTTa JoSe said...

nnti upload yea...nk tgk...hehehe...

Karukord Jagau's said...

alamak....telambat....x sempat jd org petama ngumen....kehkehkeh

eita said...

@izan mama mia
rok tu bahasa ganu lah...hahahaha....

eita said...

@Uncle Jonni
janji rok....
hahahhaha

siyut je kau ni..
dah hobi aku....layan je lah

eita said...

@Ujie
ha'ah lah kak...
tak sempat langsung nak klik menglik ni

eita said...

@HeNRieTTa JoSe
kalau larat lah rietta...
letih tak hingat dunia.......

eita said...

@Karukord Jagau's
hahahahha.....tu lah selalu angan2....

izan mama mia said...

nnt tulis entry pasal loghat ganu..cam best jer loghat ganu ni...entry kamus ganu....
hiii..

eita said...

@izan mama mia
boleh..
nanti ita buat ye....
jangan tak faham udah lah...
hehehehhe

Tihara said...

ingat teringin nok mekang mende kew...lawa gambar2 nature ni misalnya seperti gambar background blog ini..
:)

Telor Power said...

owh....! ini otai yg power. grand canyon.fuh teringin nak explore kesana.

MOH KEMBARA said...

Salam Eita,
Rock on Gurrrrllll!

IntaNBerliaN said...

alaa lamanya sy xguna perkataan rok.. hihii mkin rindu dgn bhs trg :-)

Kancil 8349 said...

kalau rasa suka ndak salah

cotton candy said...

eita nie pencinta alam betul..hehe

Asrul "iLham" Sany said...

gi camping snap bebyk :D

Camy Alya said...

wah. memang cantik gila. akak ni orang kelantan ke?

Che Rosliza Che mat said...

dalam rok best sikit gambar.....barulah adventure hehehe

fieda said...

adoii..nk tergelak baca komen izan mama mia tak paham rok tu ape..adohai.mmg comey sungguh gambor2 tu..gi la masuk rok tu ambik banyok siket gambor..

Saya Disini said...

rok tu apa

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
`Sesekali ku rasa teringin
Melewati hatimu yang dingin`
Adakalanya hati manusia tersentuh kerana mainan seribu perasaan. Lebih2 lagi penantian suatu penyiksaan! Tapi itu semua itu, bukankah emosi manusia saja walhal tiadalah apa2 hubungan pun sebagimana kita dilahirkan ke dunia dgn tanpa sebarang bekalan. Perasaan ini tidak akan kita bawa bersama ke liang lahad. Begitu juga, sesuatu keindahan itu hanya sekadar penumpuan cahaya kpd retina yang ditukarkan ke dlm btk impuls lalu sampai ke otak! Darah yang mengalir ke hati dan otak manusia akan terus-menerus memainkan perasan....

roq said...

fuyo! haha

singgah2 la sini :)

eita said...

@Tihara
ita kurang makan jadi takde benda yang nak teringin nyer...
huhuhu

eita said...

@Telor Power
tulah pasal..bila lah aku nak leh ambik gambo macam ni....
boleh gi kembara macam kau hari tu pun best jugak kan..

eita said...

@MOH KEMBARA
wslm kak...
rock kak...hahhaha

eita said...

@IntaNBerliaN
ye lah...sejak2 duk luar dari ganu terus lupa kan...

eita said...

@Kancil 8349
tak salah...

eita said...

@cotton candy
memang pencinta alam..

eita said...

@Asrul "iLham" Sany
tak tahu nak gi bila..

eita said...

@Camy Alya
akak orang ganu

eita said...

@Che Rosliza Che mat
memang adventure pun...
di hurung nyamuk..
hehhehe

eita said...

@fieda
rok semua dah kena sodok dah ....
huhuhuhu

eita said...

@Saya Disini
rok tu semak

eita said...

@tajnur
waalaikumussalam...
waaa...yob pun minat shima ke?...

terasa rugi kalau tak dapat adaptasi kan alam dalam photo.....
sebab masa yang berlalu tak mungkin akan berulang ...

eita said...

@roq
jemput masuk..jangan malu2..

Cik Kartun ( CK ) said...

lamenye tak singgah sini..
teringin nk beramah mesra :D

Nadhirah said...

:) nak gambar bunge...
tenang masok blog akak lau letak bunge :p
ekekekekekeh!

eita said...

@Cik Kartun ( CK )
akak gi tengok blog CK ada lanun sekor...
takleh bukak...

eita said...

@Nadhirah
susah sekarang ni cari bunga

9n0L4 said...

rele tu masok rok, mmg fotografer tegar. hehe.

Telor Power said...

ala...simpan ler duit sikit2 then rancang nak kembara kemana?

NOOR FATIN said...

saya suka gak amik gambar. hehe rasa tenang je tengok gambar :P

eita said...

@9n0L4
dalam rok banyak gambo bunga comel...
bunga hutan

eita said...

@Telor Power
betol jugak tu

eita said...

@NOOR FATIN
betol2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...