Saturday, May 26, 2012

Sawan untuk seketika.....

Dalam 2 3 hari ni takleh nak bertenet... Intenet kena kilat kes ribut baru ni... Ni pun aku pau ipad anak sedara aku... Huhuhuhu.... Sian aku terkial-kial guna ipad... Maklumlah warga mas guna ipad guane sangatlah... Nanti bila dah ok aku start terjah blog korang sampai lebam bijik mata ye... (macamana nak tutup plok ni....aduhhhh)

26 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

xpe....nnti nnti ok la tenet tu...rietta pown xsuka touch skrin...huhuhu...

sHaR!Na eLyaNa said...

Assalamualaikum kak eita..ala, yaka patutla..takut sgt sha bila on9 time petir n hujan..hehe..apapun sabar ya kak..bila da ada internet jenguk sha ya..

Camy Alya said...

hahahaha. semoga berjaya menutup :D

Djangkaru Bumi said...

nanti balas dendam main internet sampai lebam bijik mata...??? :))

CikZaitul said...

wah touch skrin..agak-agak kan payah tak nak update blog gune mende tuh..
sbb terpk bru nak beli lappy ke galksi tab.. :)

Telor Power said...

warga emas pakai i pad fuh stylo la sis kehkehkeh

Uncle Jonni said...

hakhakhakhak... tonyoh2 je skrin tu.... nanti2 ok la tu... huhuuhu

Tihara said...

akk pun penah usha ipad ni ritu kat kedai senheng muroh tp tu laa..sawan buih jugak nak guna...guna lappy gedabak jugak laa senang...cuma nk bawa ke sana ke mari jenuh la nak pikul..kui3 :D..

eita counting days kan ;)

Ujie said...

Akak pun sblm ni dok pikir nk netbook atau ipad. lastly pilih netbook. lg byk guna dan ringan jugak.

Tiha: eh..apa cite ni ita..akak tak tau pun! Tak aci la..

Acik Erna said...

kalau hujan tu yang acik paling risau tu..eita..rehar sebentar ye..sampai tenet pulih

eita said...

@HeNRieTTa JoSe
betol2..
touch skrin ni susah...
tersentuh je kuar benda lain

eita said...

@sHaR!Na eLyaNa
waalaikumussalam...
ibu sawat dia yang kena patah petir..
terbakar habis..

eita said...

@Camy Alya
hahahahha....berjaya pada sentuhan yang ke 5..dasat...

eita said...

@Djangkaru Bumi
hahahahha.....iya pak....

eita said...

@CikZaitul
bagi yang tak biasa memang menyusahkan....
baik pakai pc..senang je,,..

eita said...

@Telor Power
memang stylo..
taip lain kuar lain..
hahahha

eita said...

@Uncle Jonni
kalau tonyoh terus hilang..

eita said...

@Tihara
memang betol tu kak..
menyeksa kan je...

heheheh..ye lah kak...

eita said...

@Ujie
netbook lagi bagus...

nak tahu tanyer kak tiha....
:)

eita said...

@Acik Erna
sekarang sudah sihat intenetnye..
huhuhu

9n0L4 said...

due tige lepas mmg teruk hujan kat dungun kn. petir kilat bagai.

IntaNBerliaN said...

xbestnya bila xda intenet kan.. hihi

eita said...

@9n0L4
kat kemaman lagi teruk kan...

eita said...

@IntaNBerliaN
hidup sunyi tu tanpa net...

Telor Power said...

kehkehkeh...terslah tekan le tu...takpe lama2 mahir la

9n0L4 said...

kat kemaman okey lagi minggu ni. seminggu lepas je yg teruk nye. jangkit ke dungun. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...