Thursday, May 24, 2012

AKU DAH ADA HEADER....

akirnyer ada jugak orang sudi buat header untuk aku...
tima kasih untuk sha...
rasa nak menangis je...
heheheh

ni yang lama..
bertahun aku guna yang ni...

ni yang baru..
suke sangat..sebab aku paling suka yang simple2..

53 comments:

Camy Alya said...

wahhhh, cantik!

Arina Shamsul said...

hehehe..jangan nangis tau..lap hingus tu cepat..haha.

ainnoraini said...

Wahhh...berwajah baru yee...
cantikkk...

Cik SkubidubidUu..... said...

sempoi..

Ujie said...

cantik & simple!

rezeki jugak tu ita.

*terkenang masa mula blog, tak tau nak buat header..tiba2 diana bg. mmg terharu sgt!

Aine Ainun said...

=))))))

chanteks=))

cah_kesesi_ayutea said...

header yg baru ikeren

teratak hati said...

cantik..untung la org bagi header..

Yumida said...

cantik header baru..sesuai ngn tema

Saya Disini said...

cntik

-SUPERGIRL- said...

cantikkkk ! buat sndri ke cik ita ? :)

fieda said...

ooo..sha yg buat ye..cantik simple jer..

MOH KEMBARA said...

Salam Ta,
Isyy...isyyy...isyyy ingat kan selama ni takmo header-meader. Akak pun bukan tau nak bersolek blog akak, semua kawan yg buat dan students yg buat. Cantiklahhh, simple is the best!

IntaNBerliaN said...

serius... header ni mmmg cantik.. n sesuai je dgn ownernya.. :)

Che Rosliza Che mat said...

simple dan menarik....cik rose pun suka tengok..

sHaR!Na eLyaNa said...

Assalamualaikum kak ieta, Simple ja header tu kak..sha ikhlas tlg buat kan..lgpun time tu sha free..:)

9n0L4 said...

sempoiiiiiiiiii, untunglah ade org buatkan. ;)

HeNRieTTa JoSe said...

chantek....tahniah kak ieta....

Acik Erna said...

salam eita..cantiknya..

man said...

blh ajar x..heheheh

izan mama mia said...

terjah eita dr kg nie,,,
wah dh ada header yer....cantik laa..mmg yg simple cantik kan,,eita,,,

NOOR FATIN said...

cantik tu kak! hehehe ;D

Nadhirah said...

:) wahh... untong lahh..
nak jugak cengginie...
header kte dah lah burokk..

CikZaitul said...

mmg ptt nanes..sbb org sudi buatkan kan.. :)

FEDO said...

eita Please come to my 1malaysia pad. I have write statement for someting.

Tihara said...

comey taa..mmg comey..bertuah dapat header lawa gini..alhamdulillah :)

Cik Lia Lomi said...

simple sangat-sangat!

eita said...

@Camy Alya
simple but nice...
hohohohooh

eita said...

@Arina Shamsul
tak jupe cari tisu lah....
hehehhe

eita said...

@ainnoraini
baru sikit je kak...

eita said...

@Cik SkubidubidUu.....
heheheheh....
sesuai sangat tu

eita said...

@Ujie
memang terharu sangat2....
betol2 rezeki ni...

eita said...

@Aine Ainun
:)
thank

eita said...

@cah_kesesi_ayutea
yup...

eita said...

@teratak hati
memang beruntung sangat2..

eita said...

@Yumida
kita memang suka yang simple...

eita said...

@Saya Disini
thanks..

eita said...

@-SUPERGIRL-
taklah...
kan dah cakap tu...
sha yang tolong buat kan...

eita said...

@fieda
memang ita mintak yang simple pun...
sha buat memang tepat dengan apa yang ita cakap kat dia hari tu..
pandai dia...

eita said...

@MOH KEMBARA
tak kisah sebenarnya...
(sebab memang tak pandai..huhuhuhu)
tapi dah rezeki orang nak bagi..
stadium gong badak ita sedia kan...

eita said...

@IntaNBerliaN
owner dia lagi simple dan slekeh...

eita said...

@Che Rosliza Che mat
kalau suka kena datang hari2 ni..
heheheh

eita said...

@sHaR!Na eLyaNa
waalaikumussalam.....
kalau time free takpe..
kan memang akak nak yang simple...
cantik sangat...

eita said...

@9n0L4
yea..memang beruntung...huhuhuhu

eita said...

@HeNRieTTa JoSe
tima kasih

eita said...

@Acik Erna
ita cantik ke header yang cantik..?..
hahahhaha....

eita said...

@man
kalau nak belajar gi kat blog sha...
ita memang tak boleh di harap bab2 benda ni..

eita said...

@izan mama mia
aikk...tak balik lagi ke?
betol2...
simple but nice

eita said...

@NOOR FATIN
tima kasih..

eita said...

@Nadhirah
try tanyer sha...
hehehhe

eita said...

@CikZaitul
betol2...nangis terharu tu..

eita said...

@FEDO
nanti ita gi terjah ye

eita said...

@Cik Lia Lomi
yup...comel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...