Tuesday, May 15, 2012

HADIAH DARI JAUH.....

semalam balik keje..
lepak kat umah jiran aku...
'nah surat kau'...
waaa....dengan rakus dan ganas nye aku koyak kan surat tu..
hehehhe....takde lah ganas...
dari kak halima rupanya...
hadiah dari turki tu...
jangan jeles.....
pada yang tak sempat aku terjah tu...
korang tunggu kedatangan 'datuk seri' kat blog korang ye....
datuk memang tersangat lah sibuknya...
tambah2 plok nak mengundi ni...lagilah sibuk
hahahhahahahahahha..........
bila tak sibuk nanti aku akan BW sampai berpinar mata...@_@
17 ni last keje.....bagitau kat bos..
lepas raya lah kita datang tolong balik....
nak settle keje aku plok.....banyak sangat tergendala...
dengan function...mesyuarat tingkap...majlis rasmi.....
sampai kan blog datuk pun terabai macam tu je.....
panjang plok teks ucapan datuk hari ni...


dapat sapu tangan dari turki..
tak dapat pergi turki dapat hadiah pun jadi lah..
satu lagi tu small dolphin...
yang telah dicucuk oleh lidi sate...
kalau sate sedap jugak tu..
kak halima kata saputangan ni di gunakan..
oleh orang pompuan...diorang kibar2 masa diorang menari2 dalam majlis.
berinai dan perkahwinan...
ermmm...sesuai sangat lah tu..

aku suka hutan...
binatang yang duk dalam hutan tu memang unik..

55 comments:

Camy Alya said...

sibuk-sibuk pun jangan lupa hapdate ye datuk. hehe

fieda said...

jauhnya hadiah tu dtg..tahniah la..

Puan Kutu said...

HADIAH COMEL DR OVERSEAS..BESTNYA!

MOH KEMBARA said...

Salam Ta,
mung suke natang, tu bagi dolphin tuh!

cik.blogger. sengal said...

Cayalah datuk seri...heheheh

Uncle Jonni said...

dapat hadiah lagik...
untunglaaaaa... huhuhuhu

Telor Power said...

bukan saja binatang dalam hutan itu unik, malah tumbuhan2 dalam hutan juga unik. tapi yang sangat unik adalah orang yg hidup dalam hutan kerana byk dia dapat pelajari dari pengalaman.

eita said...

@Camy Alya
hehehehhe.....
kekeringan idea...
datuk sibuk pancing undi..

eita said...

@fieda
ha'ah...bukan selalu dapat tu...
thanks

eita said...

@Puan Kutu
teramat lah best nyer

eita said...

@MOH KEMBARA
hahahahha.....
kiut je..
tima kash ye kak..

eita said...

@cik.blogger. sengal
pengikut yang setia ni..begitu mempercayai datuk

eita said...

@Uncle Jonni
biasa lah dekat2 nak mengundi ni...
hahahahha

eita said...

@Telor Power
betol..kagum je tengok diorang kan...

Nadhirah said...

wahh.. untong nye dpt adiah dr jaoh :)
nak jugakk :P dolphin tu comey sgt!

Tihara said...

yey akak dapat jugak color biru,alhamdulillah...lidi tu cucuk kt buah kut kan... :)

HeNRieTTa JoSe said...

wah...bestnye...buah tangan dr turki...hehehe...

Acik Erna said...

eita..kalau acik tak berani masuk hutan..

tahniah ieta.dapat kiriman cendera hati

Ujie said...

saputangan utk menari??
eita?..^__^

*akak pun sukaa hutan. tiap kali pandang hutan belantara..rasa tenang dan tersenyum sorang2! Suami akak pun pelik..

a.samad jaafar said...

kak halima yg penyayang..

suka hutan ye.. kita sama.. hujung minggu ni saya menjelajah hutan plk.. bulan 8 pas raya mendaki gunung, insyaallah.. saya suka mencabar diri dan mencari pengalaman..

saya kurang berblog atas kesibukan.. eita tetap dlm ingatan..don wori !

9n0L4 said...

hohoi. untung lah dpt hadiah dari jauh. best la dieeee. ;)

Djangkaru Bumi said...

dapat hadiah asik tu apa lagi dari Turki!
Terus kapan aku dapat hadiahnya ya ? :P

IntaNBerliaN said...

ooo ingat sapu tgn biasa.. tu yg pelik gak sampai berlip lap lip lap..

Kancil 8349 said...

wah...macam dorang dapat hadiah...nak juga

izan mama mia said...

wah bestnyer dapat hadiah dr oberse...bertuahny datuk

NOOR FATIN said...

wahh untungnya. hehe tak dapat pegi, dapat hadiah dari sana pun bestt kan. hik hik!

binatang apa tu? T_T

eMMe said...

Eita, sihat?
Kak Halima kasi hadiah ekk...
byk nye lidi2 sate, kasi akak satu, comel la dolphin, hehehehe~

susah tau nak dpt snape gambar2 serangga dan bunga tu... cantik!!!

Cik Kartun ( CK ) said...

meriah nyew sapu tgn..
cute dolphin tu.. nak satu @_@

eita said...

@Nadhirah
rezeki salah jawab...
dapat jugak hadiah...

eita said...

@Tihara
kite peminat kaler biru....
semua comel...
memang cucuk kat buah lah tu kot..

eita said...

@HeNRieTTa JoSe
hehehe..bkan senang nak dapat tu

eita said...

@Acik Erna
ita paling suka masuk hutan...
tenang je

eita said...

@Ujie
heheheh...ye menari masa majlis berinani nanti...
nak try ke?...

hutang yang menenangkan...

eita said...

@a.samad jaafar
memang penyayang pun...

nak ikut...nak ikut......

terharunya...

eita said...

@9n0L4
memang best lah kalu dapat hadiah..

eita said...

@Djangkaru Bumi
memang asikkkkk....
nak jugak ke?

eita said...

@IntaNBerliaN
untuk majlis tertentu je ni..
kalu nak kesat peluh memang tak serap pun...

eita said...

@Kancil 8349
ambik lah sorang satu...
:P

eita said...

@izan mama mia
rezeki pilihanraya...
hahahhahah

eita said...

@NOOR FATIN
memang best...
dolphin

eita said...

@eMMe
alhamdulillah sihat....
ambik lah..banyak tu...

memang susah pun..
terconggok dalam rok..

eita said...

@Cik Kartun ( CK )
lip lap lip lap lagi...
ambik lah..

Papa Mifz said...

dapat hadiah dari Turki...wah seronok la yer...

izan mama mia said...
This comment has been removed by the author.
Azhafizah[フィザ] said...

bestnye dapat hadiah dari jauh

eita said...

@Papa Mifz
memang seronok pun

eita said...

@Azhafizah[フィザ]
dapat hadiah lah yang paling best sekali..
heheh

Nazayiena said...

Jauhnya dr Turki....

9n0L4 said...

hadioh sokmo die trek ning. ;)

Che Rosliza Che mat said...

Seronoknya dapat hadiah dari jauh...Memang unik binantang yg tinggal dalam hutan...

eita said...

@Nazayiena
sekali sekala dapat hadiah dari obersea

eita said...

@9n0L4
nak wat guane lah rezeki....
:)

eita said...

@Che Rosliza Che mat
seronok sangat2....

memang unik..

9n0L4 said...

huhu. yelah, rezeki kan. alhamdulillah. kite pun nok jugok. hehe. ;)

sHaR!Na eLyaNa said...

akak rajin ya join GA? meh la join GA sha http://shanas-punya-blog.blogspot.com/2012/05/sabah-giveaway-by-sharina.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...