Monday, May 21, 2012

HAMPIR SAMA....

hari tu kan BW..
rasanya aku lepak kat blog karukord jagau's..
(payah nye nak mengeja..menyebut apatah lagi..berbelit lidah..aduh...)
terjupe satu blog..
tajuk yang hampir sama dengan aku..
heheheh...
bezanya....
blog dia ada header yang comel...
aku punyer takde header..
sebab aku langsung tak kreatif nak buat semua ni...
kalu korang nak gelak...gelak lah...
memang aku keras tangan...
korang ada tak persamaan macam ni...
yang ni hanya....
1 dalam sejuta je ni..
hahahahhahahaha.....
tapi masing2 punyer citer yang berbeza....
tapi yang pastinyer blog aku banyak merapu...


aku punyer simple...

dia punyer comel..
kiut lagi....
nak tahu sapa..
klik je kat dalam banner tu...

45 comments:

cik.blogger. sengal said...

x pe...penceritaan lain-lain ('-^)

Aine Ainun said...

Ada keunikan masing2 tau...=)))

Telor Power said...

yup hampir sama....

izan mama mia said...

..hai eita..jawab soalan ieta dl...mmg dh tak sabar nak melihat kehijauan sebenar....yeah...hati dh kesana..jasad masih disini...

blog jagau tu..saya panggil jagau jer sbb senang nk ingat...hihihi jgn marah bro..

yelah tajuk blog hampir nak sama tapi tak akan sama...nak g tgk blog kembar tak seiras eita sat...

eita said...

@cik.blogger. sengal
yup..
sebenarnya takde idea nak menulis...
hehehehe...tu yang tubik citer ni...

eita said...

@Aine Ainun
yup...
tapi ita punyer banyak merapu

eita said...

@Telor Power
yang ni di panggil kembar tak seiras...
heheheh

Puan Kutu said...

eh sama ekk tajuk blognya..header tak unik ke apa tp isinya tetap ada keistimewaan masing2 kan..

eita said...

@izan mama mia
hahahaha...spesis ita jugak ni...
kalau nak gi jalan...hati memang dah melayang2...badan je tinggal kat umah....

tulah nama pelik sangat...heheheh..
mampus lah kalau dia marah..

tajuk je sama....isi tetap lain...

Acik Erna said...

eita..ada bezanya..eita nya tajuk tak de satu..tu pun kawan blog acik..dah pernah jumpa pun.

fieda said...

eita tau tak kak fieda selau keliru blog eita dgn blog dia..kalau time bw kan ingat gi terjah blog ita tgk2 la blog dia rupanya..hahahah..dh lama kak fieda perasan sebenornya..

MOH KEMBARA said...

Salam Eita,
Sekadar perati...

ieda said...

aah akk pernah konpiuss gak, pernah aje singgah blog dia tuuu, pengisian yg berbeza, kalau sama punn, secara kebetulan kann, x per :)

Karukord Jagau's said...

x pe...penulisan kan lain2 (^__^)

MANGGARADAW mesti tak de yang sama >_<

IntaNBerliaN said...

sy pnh jumpa blog yg sama dgn sy.. hahha..

HeNRieTTa JoSe said...

sama tapi xserupa....tetap nak jengah sini tiap hari...hehehe...

Ujie said...

akak punya pun ada yg sama, susah nak cari idea lain la.

eita merapu? tapi akak suka je..yg tak suka blog yg asik tensen dgn pakwe. ^__^

Saya Disini said...

blog awak pon comei..hehe

Nazayiena said...

Nama blog hampir sama,blog sekadar satu coretan tu pun Kak Nurul dah follow juga.

wantie said...

header kat blog akak pun my bff yang buatkan. kalau nak harapkan akak memang malas nak menggodek godek komputer ni.

dok berangan jelah nak letak gambar family. last hanya tinggal angan angan je.

sekadar coretan tu satu ayat yang best. sebab tu le ada bloger lain yang nak juga letak ayat tu.

ainnoraini said...

eita..mungkin secara kebetulan nama blog kite samakann..

mintak maaf la yee..mmg kakain tak tau pun sehingga la eita singgah kat 'rumah' kakain tuu...

kakain tak tiru yee..dan maaf lagi sekali kalau buat kawan2 eita kat alam maya ni jadi keliru antara kakain punya dengan eita punya blog...

Tihara said...

haah tajuk blog nak sama dah...lawa blog dia..blog eita pong lawa..lawa la dari blog ahkak yang serabai ituu :)

sHaR!Na eLyaNa said...

meh sha buatkan header..

NOOR FATIN said...

akak, tempah la header kat sapa2! hehehe

Azhafizah[フィザ] said...

kira ade kembarlah ni kan..

Kancil 8349 said...

kira ada persamaan.

Che Rosliza Che mat said...

hehehe...tajuk sama cara penulisan lain...

eita said...

@Acik Erna
kawan acik ke...
saja je kak...
suke2 tulis entri ni

eita said...

@fieda
hahahahha...ye ke kak...
takpe sumea member belaka kan....

eita said...

@MOH KEMBARA
wslm...
sile...sile...

eita said...

@ieda
heheheh.....
memang berbeza..tajuk je sama...
seronok lagi..

eita said...

@Karukord Jagau's
memang lain...

nak sebut pun susah....
macamana lah nak sama...

eita said...

@IntaNBerliaN
ye ke...
kembar seiras tu..

eita said...

@HeNRieTTa JoSe
terjah jangan tak terjah

eita said...

@Ujie
ita suka menulis tu yang tajuk pun serabai je...

sama lah kak..
ita paling tak suka blog yang ada masalah dengan pakwe..
kita yang baca pun jadi tensen

eita said...

@Saya Disini
comei ke?...
khkihkih

eita said...

@Nazayiena
dah macam kembar tak seiras kan..

eita said...

@wantie
ita memang keras terus tangan...
ambik gambo leh lah..

eita said...

@ainnoraini
memang pun kan...

hish mana ada marah..
seronok lagi ada lah..
ita saja2 je..
takde apa nak buat tu yang merapu tu..
tak kata pun akak meniru..kebetulan sama..
tak salah kan..

eita said...

@Tihara
blog dia memang lawa..
ita blog pemalas..
janji leh tulis tu je lah..
hehehhehe

eita said...

@sHaR!Na eLyaNa
susah2 je kan...
akak malas nak buat sebab memang keras tangan..

eita said...

@NOOR FATIN
sibuk tak sempat nak fikir pasal header....

takpe sha cakap nak tolong buat..hehehehhe

eita said...

@Azhafizah[フィザ]
kembar tak seiras..
bukan senang nak dapat ni

eita said...

@Che Rosliza Che mat
betol..betol

9n0L4 said...

samelah kite. keras tangan. harapkan org je tolong buatkan. huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...