Monday, June 24, 2013

JEREBU....




jerebu dari tempat aku mengaji....
pedih giler mata...
hari ni plok..
alhamdulillah hujan turun walaupun tak lama..
tapi boleh tahan jugak lebat dia.
kurang lah sikit bau yang tak menyenang kan..


lunch aku...tekok  teringin benor nak makan spageti..
maklum lah mengidam anak cacing..kihkihkih...
1st time buat meat ball sendiri..
buruk benor rupanyer..
jom lunch dengan aku..
nak resepi spageti home made..
klik je SINI

19 comments:

Arra Ahmad said...

pergh...sedap tu makan spagetti..:)

Ujie said...

Alhamdulillah..ada gak ujan tmpt eita.
Tmpt akak setitis ujan pun takde, dah lebih seminggu rasanya kemarau.

Pergh..rajin buat meat ball sndiri.

Masya said...

sedappp tu.. tp tekak ni nak makan sup.. tgh x sedappp tekak ni huhuhu.. blk ni nak buat buburlah...

fairus mohamad noor said...

wah..dapnye..ank2 m3h suka sgt mam spagetti..

nohas said...

Salam..singgah di sini..

Semalam tengok cerita the Amazing Spiderman, dia suka makan spagetti meatball..apa2 pun, spagetti ni, masak apa pun saya suka..

Sumijelly Sumi said...

sekarnag memang jerebu teruk...

area putrajay pun dah pedih mata. bau asap jer

ok apa spegethi tu.. janjji sedap di makan kan...lelama pandia la masak...

Sumijelly.com

wantie said...

adoi... dah melanda seluruh malaysia ke? kat penang pun dah kelabu kelasap semua.

Umie Artoqiemie said...

nak anak cacing betul2 datang la mukah sarawak banyak ulat mulong sini hehehehe.

a.samad jaafar said...

jaga kesihatan ye dik eita..

MulutPayau said...

tempat akak pun teruk jugak...
semoga keadaan cepat pulih...

Sedapnya spgti tu...terliur tengok..

Puan Kutu said...

sedap gak nampak spageti tu walaupun dok terbayang anak cacing.haha

Gee GTG said...

uhuk2..
rajinnye die.. nok siket ah..
emmm.. ade gigi dop nok make nim?^^

HeNRieTTa JoSe said...

Teruk juga jerebu....tgh hr td dh smpai penang...nok g klass....nampak berkabus jerr...cm dok cameron plak nengok langit malam td....

Waqheh said...

ko nak cerita pasal jerebu ke lunch ko..hahaa..nasib makan boleh nampak lg ye dak..

Tihara said...

weyhh larr mung makang anok cacing, bakpe dop makang anok kuba nye..ahaks :D

eita said...

ARRA......mengidam..heheheh


KAK UJIE....sekali tu je lah yang hjan nye...hehehhe...saja nak try buat...


MASYA....kalau tekak x sihat makan bubur best..


FAIRUS....kita pun suke...


NOHAS...heheh...ha'ah kan..rasa masam2 manis dia tu sedap..



SUMIJELY....sekarang dah kurang sikit jerebu.....sekali sekala bila mood nak masak tu mari..leh lah layan masak..



WANTIE....ha'ah ...naik pedih mata..tekak pun tak berapa nak sihat doh



UMIE....anak cacing tu..soh2 takleh nak telan...tak sanggup..



YOB MAD....in shaa allah..



MULUT PAYAU....sama lah sini..mujur ada hujan turun...meh makan..



PUAN KUTU...hahahahhaha...



GEE....HEHEHE....titew pakat telan je...gusi kan ada....hakhakhak



RIETTA....tu lah kan...



WAQHEH...HAHAHAH..dua2 aku citer..


KAK TIHA...hahahha..anak kuba x lut gigi...

QasehnyaRania said...

sedapnya.
tak pa, xlist akak mencuba kan :)

Che Rosliza Che Mat said...

cam sedap jer hihihi

aizamia3 said...

tak pernah berjaya nak buat lagi kat rumah.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...