Saturday, June 29, 2013

GAMES STRESSSSSSS.....


2 3 hari ni sibuk duk layan games..
banyak benda nak tulis..
tapi bila klik je dekat games aku..
hampeh..duk lah terconggok situ layan games..
mujur aku tak terajang pc..
stresss....

sapa2 yang main ni..
sila jadi jiran aku ok...
stress aku takde jiran..
susah nak mintak tolong...kalau aku out station..
mana nak risau pasal lembu..kerbau,...ayam aku..tanaman aku..
nanti tak pasal2 ada orang curi plok...
hahahha..sapa tak request siap lah..
aku boom korang...
kihkihkih...
(ayat berbaur ugutan)

ni lagi satu..
ingat main hari tu nak buat hilang stress..
sudah nyer aku plok yang stress..
macam nak pecah kepala..
sebab sakit hati...

18 comments:

the malay male said...

nama pun games...mmg melekakan

umi alya said...

adoiiiiiiiiii ita, kalah budak2, sib bek tak terjebak..

vendettatraveller said...

Sy slalu main game Flower Shop jaa . Best jugak . Jom laa main skali . bole jadik jiran . Heehe . Sy pun susah main game tu sbb jiran sikit . nak mintak tolong pun susah :D

Tihara said...

semakin maju kerajaan ita..
perasan bajet jadi puteri raje..
kui3 :D..

eita said...

THE MALAY MALE...tau xpe...bab tu lah kena main masa tengah free...




UMI ALYA...hahahha,,....kite baru nak masuk 5 tahun...



VENDETTATRAVEL....HEHEHEH,,nanti akak try usha...



DIK TIHA... tengok plok sapa tukang perintah dia..mau tak maju.....hahahha...meme perasan pun...



Ujie said...

Akak pun tgh geram kat candy crush tu sbb payah beno nak lepas level tu.. Udahnya d/load game bela budak Pou pulak. :D

hana hadi said...

hana suka main game yang atas tuu.. hehe

a.samad jaafar said...

..dik eita main game ye.. errr..same le kite kihkihkih..

eita said...

kak ujie..
tau takpe....ni level 40..x lepas pun lagi

eita said...

hana hadi..

nati jangan lupa add akak jadi jiran tau

eita said...

yob mad..

hehehehe.....

Puan Kutu said...

ni la game yg semua org dok gila..nasib sy dah pencen main game.cuba bom tgok.haha

hainom OKje said...

Tak minat game.... Mmg tak leh jadi jiran!

HeNRieTTa JoSe said...

Wah....byknye games akk maen...

wantie said...

hahaha... memang boleh stress ieta oi. kalau kalau kalah tu, rasa mcm tak puas hati je.

akak layan jugak. tapi tak mo serious sangat.

ros_reeza said...

sekarang ni memang demam candy crush.. hihihi

izan mama mia said...

pendek kata, jgn main games, cool je

9n0L4 said...

candy crush tu dh level bape kakk? hehe. jaa pun main jugak. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...