Monday, June 10, 2013

PERISTIWA HARI NI....

macam lah hebat sangat kan peristiwa hari ni...
hehehhe..
saja je...
kasi gimik lebih...
hari ni memang letih yang teramat2 giler...
giler pun tak letih macam aku...
kul 7pg dah start duk kat dapur...
kul 10 plok dah start lepak kat bengkel motor...
semalam tayar motor aku bocor lagi...
arrggghhh..stresss....

tahun ni takde kek..
aku buat pulut kuning..
belanja budak2 makan kat tempat aku mengaji...
dah tukar susuk platinium..
jd leh lah mkn daging..tapi xleh selalu sangat mkn..



lepak sejam kat bengkel..
disebabkan berkarat tu lah asik makan tiub je keje nyer..
cuba lah bawak2 makan nasi ke..beger ke..spageti ke..
ada jugak faedah nyer..
tak dapat kereta viva..
dapat tayar jenama viva pun dah alhamdulillah..
kihkihkihkih...
pasni lagi hebat lah aktiviti merempit aku..
hohohohoho

42 comments:

umi alya said...

Selamat Hari Lahir Ita, kalu tau Ita masak pulut kuning, awal2 lagi akak ke mari, sedapnya!!!!

QasehnyaRania said...

selamat hari lahir kak.
meh blog saya.saya belanja makan ketupat, nak ",

saya doakan semoga akak dikurniakan kesihatan yg baik dan sentiasa dimurahkan rezeki.aamiin

*jom sama2 kita doakan buat adik ina intanberlian

izan mama mia said...

happy besday laling....jangan merempik laa...x elok anak dara merempik..bawa moto sopan santun yew...

eita said...

umi alya...

tima kasih...

lupa nak cakap...
hehehhe.....tapi ada lagi sikit ni..
meh lah

eita said...

qasehnya rania...

amin..
tima kasih...

dah pergi dah tadi..tapi tak sempat makan..
heheheh...



semoga adik ina segra sembuh

eita said...

izan...

tima kasih....

hahahha...yelah2 kita sopan lah ni...
(sambil betol kan kain yang terselak..hahahhaha)

a.samad jaafar said...

wahh..besday rupanya..

hepi besday dik ieta..semoga usia baru.. menjanjikan sesuatu yang baharu..sesuatu yang terbaik buat eita..

nampak sedap pulut tu..

Uncle Jonni said...

Selamat hari lahir eita...
semoga panjang umur dan murah rezeki...

owh.. tubeless. Bagus tu. cam motor aku tayar tak pancit2, sampai botak licin bunganya. mmg jimat.. huhuhu

Si Matatajam said...

Hepi besday Ita..merempit bebaik tau, takut termakan tayar Viva tu plak

Gee GTG said...

asslamualaikum..
muahahaha..
nak pulut kuning lah jugak..
walaupon xdop kek..
pulut kuning pon jadi..
nak tikit!!!

^^

p/s: wuhuuu.. dah pakai viva.. pewwiittt^^

Jay Ar said...

Hepi bisday, semoga ada harapan yg akan menjadi kemyataan di ulangtahun kelahiran akan datang...

Ujie said...

Pergh...rajin buat pulut kuning.
Terkenang zaman bdk2 dulu, kalo birthday mak buat bubur merah. Org skrg buat kek.

Sekali lagi...HAPPY BIRTHDAY ITA!

juanz said...

ingatkan kete VIVA td rupa2nya tayar brand VIVA.... hehehe....

HeNRieTTa JoSe said...

eeehhh...bday akk erk...Selamat Hari Lahir....hmmm....tubeless...rietta ada gak pk nk tukar tubeless...tapi cam sayang la plak dengan aktiviti mengepam tayar tiap minggu...hehehe...

Sutera Syifa said...

selamat hari lahir..nak mintak pulut kuning skit..hehe..nmpak sedap je..

fairus mohamad noor said...

HEPPY BESDAY..
dapnye pulut kuning tu..lme x mam

Djangkaru Bumi said...

tayar motor aku bocor memang bikin stress !! :)

wantie said...

adoi ieta..ko tayang pulut kuning. nyum nyum...

mata ni tengok tayar tu sipi sipi je. asyik nampak pulut kuning tu je..

Kesuma Angsana said...

sedap tu lama x mkn pulut kuning !

Puan Kutu said...

meriah eita sambut besday dengan pulut kuning.hehe..

HeNRieTTa JoSe said...

Pss....kna jugak letak cover tu akk....dah xtahan dengankuceng asik mengasah kuku kt seat rietta tu....rietta ltak papan, pndai plak dia cakar kt bahagian tepi....

Cho Zila said...

bestlertu der gak sambut besday...
tayar vivapun okler juakkan...

eita said...

yob mad...

tima kasih yob...

meh lah makan

eita said...

uncle jonni...

tima kasih bro....


aku try tayar ni plok....
kot2 jimat duit aku..

eita said...

si matatajam...

tima ksih kak..

hahahha....makan sikit je

eita said...

gee...

waalaikumussalam....
hahahha...dah habis....dah...


meme r

eita said...

jay ar..

amin...tima ksih

eita said...

kak ujie...

saja kak...belanja budak2...


tima ksih kak

eita said...

juanz...

hahhaha....
sikit lagi tu nak dapat viva betol...

eita said...

rietta...

tima kasih....

tu lah...tayar akak dah berkarat..
asik makan tiub je..rugi duit..

eita said...

sutera syifa...

tima kasih...

sila..sila

eita said...

fairus...

tima ksih..

jom mam

eita said...

djangkaru bumi...

memang stress..

eita said...

wantie....

hehehehhe....jaga mata tu kak

eita said...

kesuma angsana...


jom lah

eita said...

puan kutu...

takde lah meriah sangat nyer

eita said...

rietta....

hhahhaha..pandai je kucing tu....
mujur kat umah akak takde kucing

eita said...

cho zila...

takde sambut mana pun..saja je..

are_lin@yu said...

slmt hari lahir smoga pnjang umur ;-)

Tihara said...

wau! bulis viva suter doh ye :)

sHaRiNa eLyaNa said...

hpy bday kak

QasehnyaRania said...

tak sempat makan ye.raya ni jemput mai kedah, nak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...