Saturday, June 1, 2013

BILA SAKURA BERGUGURAN...

2 3 hari ni memang sibuk je memanjang..
homestay penuh..
takde masa nak mengadap pc...
sambil tu duk sibuk buat manik...
bila dah mengadap benda alah ni..
memang keje lain terabai sepenuhnya..
huhuhuhuhu..

slow nanti aku lawat korang ye...
dont worry be happy..


tak reti nak mereka bunga..
hentam je..
janji ada nampak macam bunga sakura..


abai je bunga pelik yang sekuntum tu..
masa tu baru nak ambik feel untuk bunga..
hahahha..
sebenarnya tak reti nak adun warna..
tu yang jadi pelik..

26 comments:

umi alya said...

cantiknya ita.. len kali leh tolong jahitkan manik2 pd baju dak alya erk..?

Teena Tna said...

Ingatkan sakura turun kt korea tu...
Btw, lawa manik bunga ni, baju raya ke?

BUNDA a.k.a KN said...

rajinnya...tangan berseni..

Ujie said...

takpe..ni sakura tganu..:D

baju sape ni? cantik jadinya.

QasehnyaRania said...

Amboi..buat baju ghaya ke dato sri..hihi

Gee GTG said...

salam kak eita..
ianya sangat lawa dan berseni..
kemas pulak tu jahitan die.. saya suka sangat tengok..^^

Kesuma Angsana said...

for KA mmg cantik sgt ni ! kreatif

izan mama mia said...

wah
bila sakura berguguran
sempat eita tangkap
g jahit kat baju yer
hebak arr eita
lawa laaa..

ainnoraini said...

Cantiknyee...klau kakain yg buat entah ape yg jd...hancusss...

Puan Kutu said...

kira ada bakat gak la ieta ni.cantik apa..klu sy minat tu ada,tp bakat takde kot.hanya org yg sabar je mampu buat ni.haha

Tihara said...

ohh ini kerja orang penyabar ni, orang perajin macam akak tak leh buat ni..
men game ada masa tak? kih3

eita said...

umi alya...

kalau free leh lah kak

eita said...

teena tna

hahahha..ni sakura malaysia...

tima kasih..
baju anak sedara...

eita said...

bunda..

:)

eita said...

kak ujie...

hahahha..betol doh tu kak...

baju anak sedara untuk raya

eita said...

qasehnya rania...

bukan baju raya datuk ni..
datuk tukang buat je

eita said...

gee...

dah..dah..jangan tengok banyak sangat nanti tembus plok baju tu

eita said...

kesuma..

bila mood mari memang menjadi..
kalau mood takde mari..hampeh

eita said...

izan..

hahahha..
sempat je....

eita said...

kak ain..

ni masa menjadi kak..
kalau tak menjadi banyak kali jugak tetas buang

eita said...

puan kutu..

bakat hanya untuk bunga yang simple je...
otak tak kreatif mana nak hasilkan bunga yang comel

eita said...

kak tiha...

ni pun 3 hari 3 malam nak buat ..

game mesti di utama kan..hahahahah

MulutPayau said...

cantiknya...
Pndai jahit manik rupanya eita ya....

eita said...

mulut payau..

sja suke2 je kak

Masya said...

baju nikah ker? baju raya ni haha.. ke amik mood nak honeymoon kat bumi sakura nanti...

wantie said...

lawanya ieta. kalau akak yg buat tak jadi bunga sakura dah..

jadi la bung agetah sekerap. hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...