Wednesday, June 19, 2013

WORDLESS WEDNESDAY....

PAKCIK KAYO!!!!!


24 comments:

JaSSNaNi said...

ikut tersenyum dengan senyuman si comel.. :) cute nyer dia..

Noor Mala Shahar said...

comeinya anak kecil ni...

Kuazue Mohd said...

alolololo.... cumil !!!

umi alya said...

tp mata akak melilau kt cadar comel tu, cam berkenan jer, urmmm...

izan mama mia said...

indahnya bila umar tersenyum...sangat ikhlas...

lawa cadar,..eita jahit sendiri kan....

Sura Mohd said...

cerianya..buat rasa mcm nak senyum sekali..comeyy sangat..

Ujie said...

kemain manjaa gaya.

tertarik dgn cadar ceria eita tu..

Amie said...

Senyum... tak perlu kata apa-apa. Seronok jadi kanak-kanak...tak perlu banyak fikir macam orang dewasa sampai serabut kepala!

Umie Artoqiemie said...

dapat ape tu dik. gembiranya dia. meh akak nak cubit. haha.

Kesuma Angsana said...

hehehe suka KA tgk pic ni !

Tihara said...

amboi cerianya dia, geram je tengok pic ni :)

Iqlima Jannah said...

Oh..tabung harta karun ku kena rompak..mau x senyum lebar..oh ahmad umar..

Iqlima Jannah said...

Oh..tabung harta karun ku kena rompak..mau x senyum lebar..oh ahmad umar..

HeNRieTTa JoSe said...

Amboi senyman....penuh bahagia...hehehe....

a.samad jaafar said...

senyum rasa hati ini..

Miszyuyu said...

hi sy dtg dr contest jelitawanis , tagline tu bg je words yg bersesuaian utk jadikan tagline.. 2-3 words je.. mcm cth .. KFC - Finger Licking Good .. hehe ,, jom la join!

Noor Mala Shahar said...

seronoknya dia..

Masya said...

amboi kemain itu gaya org kaya...

wantie said...

comeynya dia senyummmm...

ha..tengok tangan yg outih gebus tu, habis merah digigit nyamuk.

-meeSUPERGIRL- said...

atototo omeiiinyeeeee

Gee GTG said...

amboi besarnye senyuman ..cantik gigi die..
gigi palsu macam kak eita dugak keee?huihuihui..^^

eita said...

JASNANI- khasiat makan kurma..elok untuk jadi cute macam budak ni hah..


NOOR MALA- :)

KUAZUE- Heehhe..budak2 biasa lah ..

UMI ALYA- hehehhe..ada jugak orang berkenan...ita ada tanyer bos..kain plant ni dah habis..


IZAN- senyuman budak2 memang takde penipuan....
ha'ah jahit sendiri puas hati sikit...


SURA MOHD- senyum jangan tak senyum..


KAK UJIE- budak ni memang manja..tambah plok ada adik sekarang ni.lagi manja...
sekali sekala nak jadi budak tu yang jahit cadar yang ceria macam ni..heheheh


AMIE- btol..betol..jadi budak takde lah nak senak kepala kan


UMIE-..dia dapat tabung harta karun..tu yang gelak macam orang kayo tu


KESUMA ANGSANA- ahahha..ceria je kan..


KAK TIHA-...ceria lah kak dapat tabung harta karun tu...


IQLIMA JANNAH-..hahahha..tau takpe..


RIETTA-...bahagia jadi budak kan..


YOB MAD...senyum yob jangan tak senyum


MISZYUYU....OOOOOO....in shaa allah...


NOOR MALA- dapat harta karun mau tak seronok..


MASYA..hahahha..tau takpe...


WANTIE...:).....SUKA MAIN DALAM RUMPUT..TU PASAL LAH BERNYAMUK SEKALI


MEE- hehehehhe


GEE....amboi dr gg ni takde benda lain mata tu nak pandang..gg jugak yang di pandang nyer..hahahhaha...
gg palsu kita emas punyer..hakhakhak


BUNDA a.k.a KN said...

alolo, comeynyer senyuman dia, cantiknyer gigi dia...

Puan Kutu said...

kemin lebar enyum si umar ni..siap nmpk gigi gaya dongak kelangit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...