Tuesday, July 3, 2012

RANCANGAN YG TAK KESAMPAIAN...

hari ni cadang nak settle semua keje...
sebelom kontrak sebagai baby sitter selama 2 minggu bermula..
tapi tulah..
kita hanya merancang...Allah yang tentukan...
tibe2 je budak botak ni datang berkampung kat umah aku plok..
adesss....jap2 budak botak ni dapat lutut..
habis semua barang kat umah aku dia sepah kan..
mula2 larang jgk..
last sekali aku biar je..
dia sorang je tapi macam 30 orang yang bermain..
sapa nak tolong aku kemas umah...
rugi juta2 aku hari ni...



bekas camera aku pun dia main...
xyah lah nak buat mata bulat gitu..
aku nak marah jugak..

bila aku dah ambik balik bekas camera aku..
buat muka kesian plok..
merangkak mari kat aku...

hah tengok..
suke nyer dia bila aku kata..
esok belanja aiskrim malaysia..
errr....dia faham ke apa itu aiskrim hah?...

tak larat nak ikut karenah dia..
last sekali taruk je dalam kurungan..
hahahha...senang keje aku...
sempat lagi tu pow tali inci aku...
'tengok apa tu yang...tengok alien ke?'

35 comments:

ainnoraini said...

Alaaa..comeynya dia senyum..rasa nk picit2 pipi dia tuu tau..

ieda said...

aloor comelnyaa
'dah pandai senyum .. ;0

seronok ape dik jadi bb setter nie ;) hari2 main dgn bb ... cium bau bb

izan mama mia said...

heheh..tak dapat bayangkan eita ada anak sendiri nnt tentu lebih meriah gitu....comel..anak sapolah tu...bata bulat kan main..

eita said...

picit je....

eita said...

budak ni kalau orang agah semua dia senyum....

seronok lah jugak..
tapi bile keje banyak susah jugak..

eita said...

kalau anak ita mau roboh umah ita ni...

anak sedara yang ke 40 ni....
tu yang terlebih bulat tu...

teratak hati said...

Bulatttnya mata...comel!!!

Adylia Qarissa said...

comey si botak nie

Ujie said...

ni kiranya pra sblm jadi baby sitter 2 minggu tu..

Wanieys said...

alololo comelnyer dia...mata bolat la...senyum tu yg geram hihi

Telor Power said...

comel jer dia...mata dia pun class A

Marya Yusof said...

As salam Eita,

Comelnyeeeeeee.... Untung awak bb sit die ni, nampak bijak! :))

Salam perkenalan ...

Saya Disini said...

comeinye

IntaNBerliaN said...

ololooo comel sungghlah dia senyum... :-)

HeNRieTTa JoSe said...

comeiiiiiiiiii.....pnjam bleh? hehehe....

wantie said...

hahaha... samalah mcm anak akak dik oi. tapi doktor pun ckp baby ni kalau sepah sepah otak dia dia pun aktif .

tak pe ar umah sepah. janji pembesaran anak normal

Tihara said...

comey la baby ni..pinjam bleh, nak ambik terus pun boleh gak..hehe, supe anok mung doh ita.. umar yer :)

eita said...

Teratak hati..

Memang mta dia besar..boleh beli

eita said...

Adylia qarissa..
Comel tapi sgt buas.

eita said...

Ujie..

Mk dia x shat.tu yg eksport ke ita

eita said...

Waniey..

Sebab tu lh ita suke sgt kacau dia.geram punyer pasal

eita said...

Telor power...

Terbaekkkkk!!!!

eita said...

Marya yusof

kebetulan mk dia x shat.tu yg dtg sini

eita said...

Saya disini....

:-D

eita said...

Intan berlian....

Ada tak irasa ita..huhuhu

eita said...

Henrieeta jose....

Nk pjm boleh nk ambik terus pun boleh....

eita said...

Wantie....

Letih mengemas kak..mcm tgkang pecah

eita said...

Tihara...

Kalu ank ita lh kn ya allah ske sangat2...
Ha'ah ahmad umar dah makin buas jap2 ada lutut ni

Nadhirah said...

:D comey nyeee!!!
hahaa...
suke betol baby botak lahh...
nmpk cutee giler!

9n0L4 said...

comeynyeeeeeeeeeeee. ade bakat jahit baju jugak ni agknye. hehe.

man said...

Alien itu siapa adakah tukang cerita ....hehehehe

Asrul "iLham" Sany said...

comelnye...pasni jadi ar the nanny yg berjaya ek muahahhaa

fieda said...

lorr...baby ni dieksport ke sana ker..?tak jadi la dtg sini...?hihi..

Che Rosliza Che mat said...

comey budak botak nie hihihi

Masya said...

bulatnya mata....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...