Wednesday, July 18, 2012

TERHARU....

menag cerpen hari tu tak sangka plok dapat en3 khas..
dari adik nadhirah...
terharu giler tu....
tima kasih ye dik....
jap..jap...
srrroooottt.....
geli ke?...
sikit je ni.....
kihkihkih...

tahun ni adik  nadhirah ambik SPM..
semoga berjaya dalam Spm nanti ye..

47 comments:

wantie said...

waduh...waduh... tahniah yer!!!

eMMe said...

tahniah Eita..mmg berbakat la kamu ni...

Che Rosliza Che mat said...

hihihi...dah baca cerpen tue seronok,gelihati pun ada...rupa-rupanya suara merdu tue nenek gadis tue...lupa pulak namanya..

Asrul "iLham" Sany said...

wah, penulis gak ko rupenye :D

tahniah ~

Telor Power said...

pos la cerita cerpen tu kat next entri


apa pun tahniah

Zie said...

Tahniah...

Aine Ainun said...

:DTahniah sekali lagi

Wanieys said...

tahniah kak eita murah rezeki ni :))

Ujie said...

mmg terharu gitu..

setuju dgn cdgn telorpower, jadikan cerpen tu entri. boleh abadikan kat blog ni dan lebih ramai pembacanya.

Norzie hany said...

Sis dah baca cerpen tu....best dan tak sangka berbakat cik Eita ni.

Nadhirah said...

ahakss!
thanx :)

Cilembu thea said...

selamat yah...menyapa ditengah malam.
salam sehat selalu

QasehnyaRania said...

tahniah akak..
sehat?lama tak datng menjenguk...hehehe

Saya Disini said...

tahniah ye

eita said...

wantie.

tima kasih

eita said...

emme..
alah suka2 je...

eita said...

che ros...
hehehehhe.....

eita said...

asrul..

meme r....bakat terpendam tu...

eita said...

telor power...

nanti lah kalau akak free...

tima ksih

eita said...

zie..
tima kasih

eita said...

wanieys...
tima kasih....

eita said...

aine ainun..
tima kasih

eita said...

kak ujie...

terharu giler kan..

syarat dia dulu ..cerpen tu xlah pos kat blog..
tu yang tak pos..

eita said...

norzie...

tima kasih...

eita said...

nadhirah...

sama2...
terharu giler..

eita said...

cilembu thea...

ye...

eita said...

qasehnye rania..
tima kasih..
memang lama pun...
akak pun lama tak jenguk kat sana..

eita said...

saya disini...
tima kasih

9n0L4 said...

tahniah. buat lah sambungan. ;)

IntaNBerliaN said...

tahniah :-)

KY said...

menang lagi? wahhh......hebat ni

tahniah eita

Mishter Izwän said...

tahniah sis .

Tihara said...

wahh ita ada peminat tu...keep it up ta...cerpen ita tu santai je baca tak berat sangat perasaan ni...sampai gelak terbahak2 ..tahniah ita :)

a.samad jaafar said...

salam dik eita...
lamanya sy tak aktif berblog.. berumah baru nampak....

tahniah..berbakat nampaknya..bagi link utk baca cerpen tu ye.. saya nak baca..

HeNRieTTa JoSe said...

haah...rietta setuju ngn adik tu...ending dia yang xmenahan tuh...,hehehe....

fieda said...

tahniah..

izan mama mia said...

tahniah..mmg best cerpen tu..nnt tulis ler lagi

eita said...

9n0L4..
hissshhh...mana ada sambungan lah...

eita said...

intan berlian...
tima kasih

eita said...

ky...
tak lah..yang hari tu jugak...

eita said...

mister izwan..
tima kasih

eita said...

yob mad..

salam yob....
tulah..rindu jugak nak baca coretan yob...
ada orang sudi nak buat kan umah ni..
tu yang jadi umah bertiang buluh..
kihkihkih....
nanti ita atar kat blog yob ye...

eita said...

rietta...
kihkihkih.....

eita said...

fieda..
tima kasih

eita said...

izan mama mia...
kalau nak baca klik je lah kat
ada pena yang menari tu....

Masya said...

tegelak saya baca ending cepen tu tau hihihihihi... pandai yer.. menulis panjang lebar .. tp x bosan .. seronok...

eita said...

masya...

kihkih...citer santai je tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...