Friday, July 6, 2012

KU BAWA HATI JAUH PERGI.......

masa ni aku dah pun bergerak menuju ke..
stesen bas express ....
perjalanan menuju ke cheras....
aku dapat kontrak sebagai baby sitter selama 2 minggu...
macamana lah orang boleh ambik aku jadi pengasuh..
diri sendiri pun tak terasuh..
hahahahhaha....
jahanam lah budak2 tu nanti.....
kihkihkih....
doa kan perjalanan aku nanti ye...
maklum lah aku tak pernah naik bas sorang diri..
macam2 rasa....
huhuuhu...


sebelom gi sempat lagi aku klik gambo..
rose aku berbunga lagi...
jadi kali ni aku ambik proses fotosintesis..
eh!!!..bukan..bukan...
proses tumbesaran rose...
ingat ada se je ..
sekali kuar 3 kuntum..

jadi korang layan je lah ye....











ni je yang sempat aku ambik..
lagi 2 tu tak sempat..
mgkin 2 3 hari lagi baru berkembang..
huuhuhu...
tak sempat nak tengok dia berkembang..
bau dia ..
perghhhh....wangi giler...

42 comments:

KY said...

KY sukalah bunga ros..

semoga perjalanan selamat dan jadi baby sitter yg baik tau heee

Telor Power said...

lawa time mekar....

welcome to kolumpo sis

Ujie said...

ohoo..cik eita turun cheras!
jaga elok2 anak org..jgn sampai masuk paper tau..^__^

wantie said...

tak de org nak bagi rose kat kita. tengok kat sini je la. huhuu.

btw rose tu cantik.

eMMe said...

adui cantiknye color rose tu, nak petik leh
hahaha..marah Eita..

selamat jadi baby sitter, leh book Eita gak tak? hahahahhaa....

HeNRieTTa JoSe said...

moga semuanya selamat.....chanteknye akk....sangat chantek.....

Zie said...

seronok tengok hasil tanaman hidup subur..

izan mama mia said...

cantik pic bunga rose itu,...

Asrul "iLham" Sany said...

cheras mana? dkt2 ngan rumah aku tuh... meh babysit kucing2 aku lak hohohooo

selamat jadi the nanny ~

Norzie hany said...

Cantiknya bunga ros tu.
Selamat bertugas.

Kakzakie said...

Kalau tengok pokok bunga org memang kakak jeles sebab pokok bunga kakak susah betul nak berbunga eita...

Nadhirah said...

tunggu sampai bunge tuh betl2 kembang ke...?
:D rajin eh dok tunggu kat situ..

Acik Erna said...

assalam eita..dapat tengok cantik nya aje

Tihara said...

moga selamat dalam perjalanan yer eita...
pastu onling tak kat sane? nanti winduu...pastu teka tekuk tu gane?....kijam beto mu ni eita....lawanya bunga ros..susah nak jaga ni..cepat sensitip..

angahpikah said...

Selamat datang ke Shah Alam dato' seri.. hahaha. bunga manggar n kompang dah setup. bila nk palu?

sHaR!Na eLyaNa said...

wah ctknya bunga tu :D

IntaNBerliaN said...

selamat jd baby sitter... :-)

Aine Ainun said...

salam Eita,
lama akak x jenguk sini...=))))

semoga selamat sampai...
Take care tau...

teratak hati said...

cantiknya ros..semoga selamat sampai ke destinasi ye..

eita said...

Ky...

Comel kn

eita said...

Telor power....

Lawa giler.wangi lg

eita said...

Uji...

Turun cheras jap je....phtu g shah alam ...
Glamer tu kalau masuk paper

eita said...

Wantie...

Laa nape...tak ckap..leh ita bagi.

eita said...

Emme..

Tak marah kak..tapi bising je sikit...

Nk ita jd baby sitter ke?blh je.hehehe

eita said...

Rietta...

Akak yg cntik ke bunga yg cntik....hahaha...

Bunga tu memang
cantik

eita said...

Zie..

Memang pun...

eita said...

Izan mama mia

comel sunguh

eita said...

Asrul ...

Cheras batu 9 ...
Aku anti kucing ....hahaha...jd xleh jaga

eita said...

Norzie hany....

Memang comel...mcm nk g berperang kn

eita said...

Kak zakie..

Ni pun kebetulan abg ipar bru cantas...tu yg kuar pucuk baru n berbunga

eita said...

Nadhirah....

Memag tunggu lh...
Sebb nk twngok perkembangan dia mcmna...

eita said...

Acik erna..

Xpe..leh tengok jgk ni

eita said...

Tihara....

Dah selmat sapa...

Ada jgk org rindu kt ita...huhuhu
Hahaha..ita kejm ke kak...
Pokok palma kak..yg mcm kelapa sawit tu tp jenis hiasan

Kebetuln abg ipar bru lps cantas tu yg berbunga

eita said...

Angah pikah....

Aikkkk!!!!! Mcamna leh tau nk gi shah alam..ooooo...mesti ada kroni ni...
Hahaha...
11hb leh lh palu

eita said...

Sha....

Nak ke

eita said...

Intan berlian

moga2 bdk pun selmat di jaga

eita said...

Aine ainun...

Akak dh sht ke?...

Tima kasih...alhamdulillH dah sampai

eita said...

Teratak ht...
Memang cntik..

MaiChan97 said...

habislah muke kitorang masok paper nnti...glamer gitu..

fieda said...

olo..comeynyer..

Masya said...

susah nak jumpe bunga ros macam ni sekarangkan.. suke bau dia wangi sangat..

9n0L4 said...

suke sgt bunge rossss. nokkkkk. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...