Wednesday, July 31, 2013

CALON ASKAR AEROANGKASA...

'angkat tangan jangan bergerak..kalau tak berkecai kepala tu..
kan....'
'yelah2...orang dah angkat dah ni..bising je..'

'jangan bergerak'..
cepat bagi pengenalan diri..kalau tak anda akan di tembak..
sampai mati..'

'ok ye dik..jaga diri baik2 tau..
abang gi jap je tak lama...
musuh pun hanya plant n zombie je...'


'jangan tinggal kan adik abang'..
abang tak kesian kan adik ke?...'
nanti adik takde kawan...
kalau zombie makan abang nanti macamana...'

'takpe dik...
abang ada pistol laser.....
adik jangan bimbang...'

'plant zombie kat bawah..jadi abang kena duk atas  kusi lah..
bersembor air liur...

'yeayhhhh..berjaya...'

'eh'..macam ada lagi sekor..kat bawah ni..
oh !..mujur x tembak..adik aku kat bawah rupanyer...'
hahahah...kalau tak mahu kena pelangkung di ayah aku nanti..'

'yeahhh...abang hebat lah....

23 comments:

Kenit Cinonet said...

hahahaha jalan cerita yang menarik. Abg dah jadi hero kihkih :)

Acik Erna said...

gigih tu ambik gambar abang dengan berbagai aksi he he..comel je abang dan adik

izan mama mia said...

hiihhi,, makin keletah nampaknya ahmad umar tuu sekarang dah ada pelatih baru

intanfirdaus247 said...

hahaha,duk gelak baca jalan cerita tu..hehe

Gee GTG said...

salam kak eita..
sihat dah..
hahaha.. comellah.. cubit pipi adik tu karang..^^

wantie said...

pas ni ..si adik tu pulak ikut gaya mcm abang...

penuh la umah dengan air liur yer. pistol tak bunyi , bunyi mulut je lebih.hahahaha

Ujie said...

Adoi..gelak akak dik eita oii!
Pandai betul ngarang citer.
Mmg menarik!

HeNRieTTa JoSe said...

oloh kiutnye.....

Tihara said...

eita ni keibuan, rajin layan bebudak..
yg baby tu cer wi ke akok, geram sungguh..comey dooh :)

pisau belati said...

Pembunuh Tanpa Bayang :-


comel..anak saudara kah?

are_lin@yu said...

alahai mcm2 aksi dia..grm tgk ;-)

Masya said...

macam² aksi .. dialog tu yg x menahan tu...

umi alya said...
This comment has been removed by the author.
umi alya said...

pastinya semasa sedang mengasuh anak2 buah tu..

tk ntuk kad raya, terharu..
http://mimialya1.blogspot.com/2013/07/tqsm.html

eita said...

kenit cinonet....hahahahha....abang sentiasa jadi hero...



acik erna...heheh...saja je kak..suke2..


izan...abang dah ada pengikut...



intanfirdaus....saja je wat hilang bosan...



gee...wslm...alhamdulillah sihat doh...cubit je..



wantie....hahahha..tau takpe....




kak ujie....hehehhe...time boring kak..idea mengarut tu banyak....


rietta...hehehe..



kak tiha....suke layan budak2 seronok....musang baby tu kak..hahahha...



pisau belati.....yup....



are_lin@yu...hahahhaa....


masya....kih2...sja layan kak...

ros_reeza said...

hihi. ada gaya gaya jadi askar ni :)

Aujinz said...

hahahhaha... kreatiff...

hainom OKje said...

ini sok besar.... macam kembar je ni sebab tak jauh beza umur dia gayanya

izzah said...

Hehe...abg jd hero...suka plk baca...mcm komik plk rasa sbb ada jln cerita;-)

eita said...

umi alya...ita saja gi lepak umah dia..


ros_reeza.....betol2....


aujinz....kihkihkih...



hainom okje....beza setahun je....


izzah...abang memang sentiasa jadi hero

Kesuma Angsana said...

hehehe gaya dah ade lah !

Che Rosliza Che Mat said...

kikiki...lawak betul...jalan cerita..

9n0L4 said...

sepeseng je muke due org ni. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...