Tuesday, July 30, 2013

KU BERMANIK LAGI...

siap lagi 1 helai...
yang ni simple je..
setengah hari dah beres...
nak jahit baju plok...
kena beres jugak dalam minggu ni...
nanti nak kemas umah plok....
kalu jadi minggu depan nak turun KL...hohohooh...

untuk budak2..
simple macam ni ok lah kot..


bunga cincai..
ntah apa nama ntah..

ni bahagian lengan..
ambik sama je dengan leher...
senang sikit ..
xyah mikir...

21 comments:

Sura Mohd said...

simple tapi cantik..suka3:)

umi alya said...

ni le yg akak bertambah2 jeles ngan Ita, beraya sakan tu..

fairus mohamad noor said...

salam ramadhan # 21
wah cantik..jait sendiri ye

Kenit Cinonet said...

haduhhh comeinye bunga manik tu. Berbakat sis,kalau ikutkan jari Kenit ni alamatnya tak siap sampai ke sudah hehe :)

MulutPayau said...

AmbOiii dik, raya sakan tahun ni ya...
Mmng comel manik yg eita buat tu...

wantie said...

simple but nice la ieta. suka tau.

ainnoraini said...

cantikk...
kakain pernah try buat jahit manik tapi tak habis pun cepat sgt mengalah..tak sabarrr...

Ujie said...

tak berpinar plok mata eita dok nengok manik comel2 ni ya..

turun kl nak raya sini ke..shopping?

Kesuma Angsana said...

wah cantik tu !

HeNRieTTa JoSe said...

simple pown chantek akk....sukeee...

Jay Ar said...

Cantiknya...mesti butik tepi rumah bungkus bila ramai org ada bakat macam ni....

Tihara said...

lawanya ta ko buat, nice..
raya kat KL ke this year?..cakap rojak plak..pang sebijik

pisau belati said...

Pembunuh Tanpa Bayang :-

ringkas tapi menarik...

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum, rajinnya Eita...akak ada berkilo-kilo manik dan batu kristal dr Turki, tp tak sempat nak buat.

Gee GTG said...

perghh.. comel nyer.. kreatif kak eita ni..^^

Si Matatajam said...

Kreatifnya Eita..cantik la..

eita said...

sura mohd.....tima kasih sebab suka...



umi alya....hahaha..jangan jeles kak..bukan baju ita pun....



fairus...ye jaiht sendiri..


kenit cinonet...hahha...dulu pun akak tak pandai jugak..lama2 buat ok lah jugak..


mulut payau...alaaa...bukan bju ita pun..xleh jugak nak melaram..heheheh..


wantie....budak2 xleh sarat sangat...


ainnoraini....buat manik ni memang bosan pun...jadi tahap kesabaran kena tinggi kak...



kak ujie....berpinar jugak..tapi buat manik smabil berborak tipon...takde lah bosan sangat...x shopping pun gi ambik anak sedara..



kesuma angsana.....tima kasih




rietta...untuk budak2....simple je lah...




jay ar....hehhhe...orang lain lagi hebat lah pakcik..kita baru nak belajar..



kak tihara...tima kasih.xde lah raya KL....gi ambik anak sedara.....lempang je kak...biasa cakap rojak macam ni...kalau rojak ayam best jugak..



pisau belati....:)



moh kembara...waalaikummussalam kak....pos je kat sini kak...hehehhe




gee....sudah semestinyer..wakakakka



si matatajam....tima kasih..

hainom OKje said...

Kalau dekan baju pain lagi cantikkan!

izzah said...

Rajinnyer eita...kalau eita duk sebelah umah sy ni,dh lama sy bg baju mntak tlg jahitkn manik jgk...hehe...

Che Rosliza Che Mat said...

rajin ieta...cantik...dan kemas

9n0L4 said...

simple mmg cntik. kak, thn dpn nk tmpah ehhh satu. hee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...